dimisoft

Потpебители
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About dimisoft

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Лаптоп
  HP nw 8440
 • ОС
  Windows 7
 1. Търся долните капаци за процесор и хард дисковете както и батерия за Amilo -xa 1528 17"
 2. HDMI DRIVER FOR RADEON HD 3470

  Свалете си от сайта на Асус драйверите и след това направете настройка за тв-то прави се от каталиста
 3. ПОМОЩ

  Клавишите не се лепят те с ана щипки ако си ги строшил няма оправия само нова клавиатура а след лепенето се съмнявам да ти го приемат за гаранционно Една клавиатура струва около 72 лв. без монтажа .
 4. windows7 ultimate

  Много лесно влизаш в настройките и си добавяш БГ и то какъвто искаш и фонетика и машинописна.
 5. прблем с DELL latitude D520

  Най вероятно имаш проблем с кабела на монитора ти . Най добре го занеси на сервиз докато не се е прецакал напълно .
 6. Отговора ти е във въпроса който си задал като 1во 19" не е full HD и няма проблем на дали лаптопа ти поддържа разделителна на дисплея 1920x1080 pixels така че настройката си е задължителна но можеш да пробваш при включен ТВ и загасен лаптоп да включиш кабела и да пуснеш компа пробвай.
 7. Разочарован от ASUS X50GLseries

  Така това което ти се е случило се случва с всички марки лаптопи . А колкото до говорителчето това си е фабричен проблем. Ако си от София ще ти го оправят за няколко часа. Не разбирам как така ти е стоял лаптопа в сервиз 2/3 седмици ???? това е почти невъзможно. И ако е така в кой сервиз си го давал .
 8. Температурите на ядрата са нормални на видеото е малко висока има решение на проблема свали охлаждащата плоча сложи малко паста след което си намери медна пластина и я изрежи според размера на охлаждащата почърност на видеото пластинат ане трябва да е по дебела от 0.5 мм. сложи паста и върху пластината и сложи охлаждащата плоча .Успех
 9. Това може да се дължи на доста неща най добре го занеси в оторизиран сервиз в твоя град за диагностика.Най вероятно забива от модул или лошо охлаждане на видеото.Както и на повредена рам памет.Но това са само предположения.
 10. Лаптопа пали светват индикаторите след 5 секунди започват да мигат идикатора за caps lock i num luck като интензитета на светене е през около 3 секунди . Също така индикатора за хард диска свети непрекъснато въпреки че са извадени харда и сд рома на дисплея няма нищо не светва и подсветката. Ако някой има идея какво му е нека да пише.