mr_spirit

Доверен потребител
 • Content count

  160
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by mr_spirit


 1. човека е написал че моста е HM77 - slj8c е чипа, ще има проблеми при охлаждането и какъвто и I7 да сложи ще държи висока температура, пробвал съм го в този модел, i5 е добър вариянт, помисли и за добра подложка която да оптимизира потока и помага на охлаждането. Тия радиатори ги махай и не ги слагай никъде!!!

  1 person likes this

 2. Този модел на лаптопи може да се свали батерията без да се нарушава гаранцията, има модели които трябва да се отвори лаптопа и да се махне батерията, но се губи гаранцията! Спрямо подложката - хубавото е с пари


 3. Проблема му е в Ati - картата!!! Често срещан проблем, получава се от не добро охлаждане и прегряване на лаптопа - чипа е - ati- 216-0774009, само смяна с нов и подобряване на охладителната система или смяна с нова е решение.

  1 person likes this

 4. Като за начало го занеси в Сервиз за почистване от прах и смяна на термопаста/термолепенки.

  Виж НЕ-почистен лаптоп:

  clean.jpg

  След отваряне и почистване проблема ще изчезне!!!


 5. И аз също имам такъв проблем, едната панта е счупена, също така и капачки ще ми трябват. Пантите намерих за 31 лв отhttp://www.shopmania.bg/aksiesoari-za-portativni-kompiutri/p-panti-za-asus-f3-m51-x53-x56-z53-pro31-series-hinges-4663286 , но нещо не мога да намеря капачки за този модел. Откъде мога да намеря? Ако се обърна към сервиз на Асус, ще ми излезне ли поскъпо?

  Мога да помогна с капачки над/за пантите - 0895 731211


 6. Проблемът е във видео чипа и потърсете качестен сервиз за съдействие. Относно вината ти към лаптопа е нулева, при положение че лаптопа до последно е работил в теб. по скоро проблема е станал в собственика му поради прегряване или непочистване до сега от прах от собственика.