kernelpanic

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kernelpanic

 1. Я провери SMART-та на харда в какво състояние е!
 2. Здравейте колеги, Проблема ми е следния: Лаптопа се самоизключва. Първо като е поставена батерията даже не може да зареди Windows-a, дори бях влезнал в BIOS-а и пак се изключи. Стартирах Win-a без батерия и я поставих по време на работа, започна да зарежда от 0% достигна 3% и започна пак да се разрежда всичко това при включен лаптоп в захранването. След като се разреди до 0% лаптопа пак се самоизключи. Преинсталирах Windows-a при извадена батерия. И реших да пусна теста за стабилност от Everest, пак се изключи /батерията бе извадена/ Забелязах, че след самоизключването мигат 2 светодиода 2 и 3 -ти от ляво на дясно /вж. Снимка/! Отначало си мислех, че батерията се е шашнала /заминала/, но след пускане на теста вече не знам какво да си мисля Температурите са мормални Моля за помощ ако някой има някакви предположения какво му е да сподели в темата! Благодаря предварително!
 3. Батерия HP compaq NC6400

  Оказа се, че настройките за предупреждение бяха на 99% т.е. почети винаги да предупреждава за ниско ниво на заряд!
 4. Здравейте, Днес взех батерия на старо на символична цена, заредих я изкара към 2 часа и нещо на WiFi, но има едно кръсче на батерията /бж. прикачения файл/. Моля за предположения от какво може да е?
 5. Батерия HP compaq NC6400

  Няма следи от интервенция по батерията!
 6. Намерих това в нета и се чудя дали ще стане на моя Acer 5051 с PATA HDD??? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45685#open full view Ако може мнения по въпроса ! Благодаря предварително