kernelpanic

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About kernelpanic

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Лаптоп
  IBM T41
 • ОС
  Windows XP
 1. Здравейте,
  интересува ме клавиатура за ThinkPad t410.

 2. Я провери SMART-та на харда в какво състояние е!
 3. Здравейте колеги, Проблема ми е следния: Лаптопа се самоизключва. Първо като е поставена батерията даже не може да зареди Windows-a, дори бях влезнал в BIOS-а и пак се изключи. Стартирах Win-a без батерия и я поставих по време на работа, започна да зарежда от 0% достигна 3% и започна пак да се разрежда всичко това при включен лаптоп в захранването. След като се разреди до 0% лаптопа пак се самоизключи. Преинсталирах Windows-a при извадена батерия. И реших да пусна теста за стабилност от Everest, пак се изключи /батерията бе извадена/ Забелязах, че след самоизключването мигат 2 светодиода 2 и 3 -ти от ляво на дясно /вж. Снимка/! Отначало си мислех, че батерията се е шашнала /заминала/, но след пускане на теста вече не знам какво да си мисля Температурите са мормални Моля за помощ ако някой има някакви предположения какво му е да сподели в темата! Благодаря предварително!
 4. Батерия HP compaq NC6400

  Оказа се, че настройките за предупреждение бяха на 99% т.е. почети винаги да предупреждава за ниско ниво на заряд!
 5. Батерия HP compaq NC6400

  Няма следи от интервенция по батерията!
 6. Здравейте, Днес взех батерия на старо на символична цена, заредих я изкара към 2 часа и нещо на WiFi, но има едно кръсче на батерията /бж. прикачения файл/. Моля за предположения от какво може да е?
 7. Намерих това в нета и се чудя дали ще стане на моя Acer 5051 с PATA HDD??? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45685#open full view Ако може мнения по въпроса ! Благодаря предварително