biox

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Неутрален

About biox

 • Rank
  Новорегистриран
 1. Абсолютно некоректен анализ! Маркетинг мениджър може да не може един ред код да напише.
 2. Здравейте, за съжаление ми се случи да попадна отново на некоректен продавач. Темата е тази: http://forum.laptop....wtopic=35123= Вчера попаднах на нея, минути след като бе публикувана. Обадих се на продавача, който ме увери в изправността на техниката и му пуснах с смс адреса си за изпращане по куриер. Беше 16:25, т.е. очаквах днес да получа пратка по Еконт. Беше невероятно съвпадение, тъй като ми остана една излишна батерия, диск и докинг станция от същия модел, а все отлагам компенсация за брат ми, чийто лаптоп сина счупи. Когато до обяд не получих уведомление от куриерите, за налична пратка, позвъних на продавача, за да го попитам какво става и дали не е изтървал Еконт вчера. Той не ми отговори. Позвъних 6 пъти до преди малко, но телефонът дава само свободно. Помислих, че може да се е случило нещо с човека, когато видях, че преди минути е продал лаптопа и е заключил темата, за да няма отзиви. Освен това, независимо, че се правеше на неразбиращ от форуми незанимаващ се с търговия (това му е първи пост), много бързо се е ориентирал в правилата и възможностите на форума и е заключил темата. Определено се чувствам излъган и не мога да си обясня поведението на продавача. Поне да беше ми казал, че е продаден или да вдигне телефона. Позвъних минути след обявлението и му дадох координати за изпращане. Сега "ближа рани" и ще си "удавя" сълзите в едно малко
 3. В грешка си. всеки магазин за техника втора употреба, дава гаранция за стоката си. Например http://ardes.bg/seconndhand-laptops , http://speedcomputer...vtora-upotreba/ Аз също разубедих доста приятели от покупките от този форум. Следях го от самото му начало, като направих няколко успешни покупки преди години (без регистрация, направо на контакти). За съжаление, форумът се напълни с прекупвачи и няколко от последните изгодни предложения бяха отнесени веднага след предлагтането им. Същите се появиха след време на завишени цени. Смятам, че разделът "втора употреба" вегетира и рано или късно, ако не бъде прочистен и наложен ред, ще изчезне. Хиените ще се нахвърлят на поста ми, но това е истината от един купувач. Остана само един форум за електроника на който имам доверие. Наложиха се правила, които костваха много посещения досега, но вече се берат плодовете на правилата. Тук не е така.
 4. Здравей,

  дай някоя снимка на машината.

 5. Здравей,

  с коя батерия е лаптопа?

 6. И аз съм се насочил именно към това решение и твоето ревю ме "побутва" още повече в тази посока. Искам да ти подскажа само, 3 погрешни впечатления или по-скоро заключения и пропуски: 1. Процесорът е страхотен и надхвърли очакванията ми, когато си поиграх с него миналата седмица. Много хора робуват на схващането от преди десетилетия и смятат, че последното поколение АМД процесори са по-топли от ИНТЕЛ базираните решения. Напротив,тук ТДП е с 30% под това на бюджетните - до средни модели на конкуренцията. Ако не гледаме синтетични тестове, като СУПЕР ПИ и др., то Турион П560 се представя по-добре от доста от алтернативите. Има и виртуализация (за мен е необходимост). 2. Издръжливостта на батерията в автономен режим ме изненада положително. Не знам, какво очакваш при включена безжична мрежа, блутуут, 60% подсветка и браузене. 135 минути си е направо геройство. 3. Видеото поддържа DXVA (хардуерно ускорение за плейване на блу-рей) и има съответния HDMI порт.
 7. Не си ме разбрал. Целта ми беше точно обратното - да посоча твоята обява и теб, като истинския продавач. Първо попаднах на тази на аниматор, но когато поисках снимки и да го видя, започна да увърта и да обяснява, че не е в него и трябва да почакам, няма с какво да го снима. Тогава попаднах на твоята в хардуер бг, където съм редовен посетител от над 6 години и имам безупречна репутация.