BKirov

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Отрицателна

About BKirov

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Лаптоп
  Acer Aspire 5520G
 • ОС
  Windows XP
 1. Здравейте колеги , днес си закупих нов лаптоп но съм много озадачен.Значи историята е следната , притежавам Asus Rog 552vx от 3 години,днес си закупих Asus TUF fx504 .Та новият уж е малко по добър но какво забелязаах , картината не е както трябва , леко жълтенее за сметка на леко синиото на старият ми РОГ .И като че ли на старият цветовете са по красиви... по живописни.. Какво ли не правих , профили ли не сменях (цветови).Ръчна настройка ли не правих .. ами не може и не може.. Нормално ли е това или... не калибрирах ли .. а уж видео картата не е по зле от предишната..
 2. Този е страшен измамник... прати ми хард диск , но нямаше как да го пробвам и беше изгорял..веднага след това ме беше блокирал и не отговаряше, явно знае какво продава и го прави с умисъл...
 3. работи си и без батерия , тоест само тя ще е иггоряла ? пише че е на 33 % заредена а с нея сам не тръгва.
 4. в лаптопа или в батерията , в батерията ясно има , но дали може нещо от лаптопа да е изгоряло.да знам да взимам ли нова батерип или не
 5. И аз така си мисля но въпроса е преди батерията няма ли някакви предпазители , които може да са изгорели и тоест проблема да е в лаптопа ми а не в батерията.
 6. Здравейте , имам следният проблем , поради скъсване на буксата на зарядното за лаптопа ми се наложи няколко пъти да я запоявам , случи се да даде искра докато съм в работен режим и лаптопа спря.Пуснах го след това няма проблем , най-вероятно някаква защита се е включила.Та гледам сега батерията , на 36% и не се зарежда.Махам зарядното Лаптопа изгасва. Та въпроса ми е , дали батерията е отишла или си мисля че има някакъв предпазител или електронен компонент , който преценява дали си на батерия или не и прави връзката с тока.Та дали е изгорял той , защото на батерия изобщо не работи.