valeri

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About valeri

 • Rank
  Новорегистриран
 1. Благодаря много за Информацията
 2. Това исках да чуя!! Много ви благодаря. А имах предвид онова дистанционно дето го показват с книжката. Не медийните бутони!!! Значи го няма. Е жалко. Но като цяло ми харесва този лаптоп и може би ще се насоча към него. П.С Един такъв въпрос не по темата отделен само от любопитство докато разглеждах другите теми видях че един потребител поиска да му се сменят компоненти на лаптопа с каквито той си поръча. Той си прави поръчката вие сглобявате и той купува. А това възможно ли е или само на ДЕЛЛ. Примерно на Аcer възможно ли е да се смени ... да речем ... процесора???
 3. Вижте сега според мен този лаптоп си заслужава ама исках да чуя и вашето мнение! Мнение на специалист. А аз се насочих към този лаптоп точно от това видео. Значи само дистанционно няма и е лошо качеството като е свързана ТВ към лаптопа. Така ли?? И в крайна сметка няма дистанционно? Ееее жалко много щеше да е гот да има. Ама то няма към модела или?? Ако може и вашето компетентно мнение по въпроса?!?
 4. Много благодаря. Значи и системата ДОмашен театър я има??? И като цяло заслужава ли си този лаптоп??? Имам предвид парите?
 5. Здравейте. Имам един въпрос в и-нет има едно клипче на Acer Aspire 6920G LX.APQ0X.376, а мен ме интересува моделът Acer Aspire 6920G - LX.APQ0X.334. Разликите кои са?? Освен цената, която е ясна. И заслужава ли си Acer Aspire 6920G - LX.APQ0X.334 ??? И дали всички екстри(ДИстанционно, Тв-тунер, УСБ-та, всичките дупки дет са ) ли ги има и на по евтината версия??? Заслужава ли си като цяло този лаптоп? Ще го ползвам за всичко .... и за игри!