Gero

Доверен потребител
 • Content count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 Доверен

About Gero

 • Rank
  Стар потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Black Sea
 • Лаптоп
  EliteBook 8730w Dreamcolor
 • ОС
  ---

Recent Profile Visitors

3147 profile views
 1. Купувам дъно за Acer Aspire 5820 или Aspire 5745.
 2. Не е нормално,отивай в сервиза.
 3. Гаранцията на този вид лаптопи не покрива загуба на информация.
 4. Добре че няма раздел "Бисери" във форума,че щеше с първото си мнение да влезеш там.
 5. При този модел има специфично приложение което трябва да инсталираш и чрез него можеш да настройваш нивото на заряда в батерията.Целта е удължаване живота на батерията особено за случаи като твоя-почти постоянно работещ на мрежово захранване лаптоп.Преди време някой е ровил с това проложение и е активирал Long live функцията и затова каквато и батерия да сложиш резултата ще е един същ.Изтегли всичко за твоя модел от официалния сайт,инсталирай и дерзай.Ако не можеш да се справиш,в сервиз ще ти го оправят. П.С. С преинсталиране НЕ става,ако евентуално решиш да прибегнеш към такава мярка.
 6. Има доста разглобяване,само с развиване на винтчетата от долна страна няма да стане.Дай мейл адрес на лични, да ти пратя ръководство.Чупенето е на твоя отговорност,после да няма въпроси "....ама изчистих го и повече не иска да тръгне.Помагайте."
 7. Проблеми с форума

  От известно време отново има проблем.Често при тъсене на лаптоп.бг с гугъл, след получаване на резултатите от търсенето и като чукнеш на резултата лаптоп.бг форум ми се отваря следното http://url4short.info/e722a317 Това ми се е случвало на различни компютри,така че изключвам проблема да е при мен.
 8. неоткриваем блутут

  Настройки-->Настройки на компютъра-->Компютър и устройства-->Блутут-->Включване. Това е пътя за включване на блутут устройството.Ако не е активирано колкото и каквито и драйвъри да инсталираш нищо няма да стане.
 9. Инвертор или лампата на матрицата.
 10. HP 450 батерия

  Ако го ползваш основно на зарядно така става.След като се зареди батерията и продължиш да го ползваш на зарядно,батерията се саморазрежда някъде с около 2% на ден,независимо че не е изключен от контакта.Когато заряда спадне на 94% автоматично пак ще се презареди до 100%.
 11. HP 450 батерия

  Глупости,повредена батерия.Просто трябва да се калибрира.За целта зареди докрай,после остави лаптопа включен докато се изключи сам,след това пак зареди.Понякога трябва да се повтори този цикъл.
 12. Съвременните литиеви батерийни пакети за лаптопи и др. електроника имат висока степен на защита по няколко показателя,включително от превишаване на максимална зададена температура,която след като бъде достигната,се изключва автоматично зареждането на батерията.Не знам в какво състояние е твоята батерия но принципно започват да загряват когато са към края на живота си.Ако наистина батерията ти вече си отива, я подмени с нова(оригинална,не заместител) или за твое успокоение я извади.
 13. HP 625 Проблем..

  Най-вероятно ти се е повредил диска.
 14. ACER 5738G тъмен екран

  При този модел се монтират както LED така и матрици с CCFL подсветка,така че първо трябва да уточним каква е твоята.