one

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About one

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • ОС
  ---
 1. Благодаря за коментара _freekid_. Пожелавам ти да нямаш такива проблеми. А с каква операционна система си? Защото изглежда че проблема при мен е софтуерен. Макар че нямам никакво желание да преинсталирам.
 2. При нормална стайна температура дори и при студено време. Пробвал съм и с книги и няма голям ефект. Точно затова си мисля че може да е софтуерен проблема. А и отвора за вентилация отзад не е много голям и там доста се загрява.
 3. Здравейте. Имам проблем с прегряване и изключване на лаптопа при натоварване от игри примерно. Най-странното е че и при по-стари игри които не би трябвало да го товарят много също прегрява и се изкллючва след известно време. Качих си последния биос от сайта на Acer но и това не помогна (на главанта страница на сайта им пише за подобен проблем, но като си въведох серийния номер ми каза че моя лаптоп не е от тях). Друг има ли подобни проблеми и възможно ли е да е от windows-a - 7(x64). И ако това е нормално до колко би помогнала подложка с вентилатори примерно. Благодаря!
 4. Проблема ми е с видеото. Не намирам драйвър точно за 4570, а само за серията 4500 и навсякъде в windows-а(7) пише просто че видеото е 4500 серия. Нормално ли е това. Сложил съм си последния Catalyst. Благодаря.
 5. Здравейте. Искам да попитам при лизинг има ли възможност да се внесе първоначална вноска да речем 50% от цената на лаптопа, и оставащата сума да се плаща на месечни вноски. Благодаря.