Kuonyy

Приятели
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Неутрален

About Kuonyy

 • Rank
  Редовен потребител

Contact Methods

 • ICQ
  222981406
 • Skype
  johnnieblake

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  София
 • Интереси
  Teхника, медицина, автомобили, спорт..
 • Лаптоп
  Acer Aspire 5942G
 • ОС
  Windows 7
 1. Почти сигурно е, че не. Все пак лаптопите идват на българския пазар и са съобразени с езика, макар че голяма част от продуктите се печатят в България.
 2. Между 40 и 50% е консумацията на дисплея, общо от всички компоненти в лаптопа.
 3. Уникално! Голямо браво за ревюто и за работата на Acer. Кога да го очакваме?
 4. Благодаря! Мен ме интересува главно батерията, защото ще имам нужда от дълго ползване на компютър без захранване. четох насам-натам и затова питам каква е батерията. Има ли разновидности най-вече? Нека се изкажат и представители на laptop.bg, за да знам дали е същата батерия и дали си заслужава.
 5. Някой има ли наблюдения върху този Samsung? Как е като изработка, дисплеят добър ли е? Каква точно е батерията (вид, капацитет, клетки) и колко издържа в режим на работа?
 6. Аз пък и за видеокартата мога да го кажа. 540М е по-производителна от 420М. П.П. Всъщност не знам точно за кой 5742 говорим, тъй че може и видеокартата също да е 540М.
 7. Аз лично ползвам такава машина и съм много доволен. Има и едно друго "диво" предложение, но доста надхвърля бюджета - Acer Aspire 5750g
 8. Нека кажа само нещо и да дам пример. Да приемем, че Acer продават по 1 милион лаптопи на месец, а Sony продават по 100 000. След като Acer продават 10 пъти повече лаптопи, то следва и да има 10 пъти повече дефектирали лаптопи. Оттам идват и слуховете, че се чупят и прочее. Това е техника и ако ще и за 10 000? да купиш нещо, то не значи че няма да изгори на шестия ден. Недей гледа марката на лаптопа, а характеристиките му. Спроед мен 5742 е много добро предложение, ако не и най-доброто на пазара. Нека все пак се изкажат и други, но не можеш да купиш по-добро за тези пари.
 9. И все пак, изискването Mac компютър с Intel процесор какво значи? Задължително ли трябва да е Apple-ски лаптопа или просто трябва да е с процесор от Intel?
 10. Една клавиатура, била тя на лаптоп или не, се чупи когато се блъска по нея! Ако ще й железна да ви я направят, като удряте по нея, ще я счупите. Никога не съм чувал за счупена клавиатура от нормално ползване и леко пипане. Отговорът е, че не се чупи.
 11. Така е, защото процесорът е евтин. Все пак ми прави впечталение, че и Dell вече гледат да пускат лаптопи на разумни цени, а не витаят в облаците като други компании. Нека всички правят лаптопи на нормални цени, за да има тръпка и конкуренция.
 12. Че ти и в laptop.bg можеш да го видиш на живо! Само трябва да се разбереш с хората от офиса, за да го имат при тях.
 13. HP-то е много по-добро като производителност, но като дизайн не е нито по-изчистено, нито по-добро. Специално тази серия, според мен, са най-големите безформени пръчки. Като хардуер бих предпочел НР, а като дизайн - Asus. Предложеният Dell съшо е добър избор. Все пак щом предпочиташ дизайна на НР - вземи си него. Видеокартата е от най-ново поколение, пък и дисплеят е матов, което е голям плюс (най-вече за работа навън и на батерия).
 14. Явно не се знае нищо по въпроса..
 15. Очакват ли се доставки на въпросните модели, кога и дали изобщо ще влязат в България?