ivchika

Приятели
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About ivchika

 • Rank
  Редовен потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • Лаптоп
  Acer 5738G
 • ОС
  Windows XP
 1. Съд, момчета. Малко е трудоемко и нашата система не разбира много от защита на авторски права в Интернет, но накрая резултата ще е задоволителен. Също ще бъде добра превантивна мярка срещу подобни практики, които много зачестиха.
 2. Problem s touchpada

  Какъв е проблема !? Имате ли инсталиран драйвер?
 3. Скука. Добър пример за грешна експлоатация на добра идея, също като при Ipod Touch
 4. Проблемът е в микрофона, май се дължи на не много читави драйвъри. За сега не съм видял някой да го е решил. След време ще се примириш
 5. Нямаш повод за притеснение, картата ти е 4570 , но драйверът е един и същ за цялата 45** серия и затова ти изписва така
 6. Проблем с Dell Studio 1535

  Поздравления,че най-после имаш това за което си платил, доста си се помъчил Каква се оказа повредата? И друг път спокойно назовавай имена на хора и фирми, защото безхаберието е масово и премълчавайки определено не помагаме на никой. Това се отнася не само за компютри и ремонти, а за цялостната ни потребителска култура.
 7. Имаш ли инсталиран драйвър за видеото си. Ето ТУК може да видиш дали ти липсва нещо.
 8. Проблема едва ли е в програмата за записване. Какъв ти е модела на dvd записвачката и имаш ли актуален драйвър за нея. От както я имаш ли е този проблем. С каква ОС си.
 9. За работа, мултимедия, интернет- първия Ако ще подкарваш някакви игри- втория, заради по- доброто видео. Но не очаквай чудеса.
 10. Тази Gemstone серия на Acer е със сини капаци. Повече може да прочетеш ТУК Мишката е с кабел. Колкото до карбона, търси го в дизайнерски модели над 3000 лв. Въпреки това корпуса е с много добро качество.
 11. ASUS F3K

  До колкото виждам има само за Виста. Може да опиташ с драйвери за F3U. На официалната страница пишеш f3u горе в ляво
 12. ПОМОЩ

  Както си написал поста си, причините може да са безброй. Трудно е във форум да ти се реши проблема. Най- добре не налучквай, а го занеси на сервиз, където да изолират проблема.
 13. Желанието ти да е без ОС, намалява възможностите. Аз ти предлагам малко по- скъпия 7738G http://laptop.bg/#/laptop/ACER/Aspire%207738G/2591 Получаваш по- добро видео и най вече 17.3 инчов монитор, който мисля ще ти е по- удобен за работата с презентациите и клиповете. Наистина ще трябва да си потърсиш допълнително охлаждане и пак не е много препоръчително да стои включен по няколко дни, малкия корпус на лаптопите предразполага към прегряване, няма как това да се неутрализира напълно.
 14. ACER

  Къде го този бутон, че не съм го видял до сега Иначе 3G накратко е трето поколение мобилна мрежа с пренос на данни, който достига скорости над 10мб/с