Petyo81

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Отрицателна

About Petyo81

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Лаптоп
  Dell
 • ОС
  Windows XP
 1. Гледам на страницата на Acer , че има драйвери само за Touchpad-а. Стават ли те и за клавиатурата или трябва да си изтегля от някъде другаде?
 2. Имам проблем с моя лаптоп Acer 5520g. Клавиатурата ми си сменя редовете и мястото за писане както си иска. Даже и това , което пиша е с големи трудности. Непрекъснато се връщам и изваждам написаното от междуредието. Пише си където си иска. Ако знаете лек за този проблем ще съм много благодарен!
 3. Имам проблем с моя лаптоп Acer 5520g. Клавиатурата ми си сменя редовете и мястото за писане както си иска. Даже и това , което пиша е с големи трудности. Непрекъснато се връщам и изваждам написаното от междуредието. Пише си където си иска. Ако знаете лек за този проблем ще съм много благодарен!
 4. Имам проблем с моя лаптоп Acer 5520g. Клавиатурата ми си сменя редовете и мястото за писане както си иска. Даже и това , което пиша е с големи трудности. Непрекъснато се връщам и изваждам написаното от междуредието. Пише си където си иска. Ако знаете лек за този проблем ще съм много благодарен!
 5. Проблем с Acer Aspire 5520G

  Имам проблем с моя лаптоп Acer 5520g. Клавиатурата ми си сменя редовете и мястото за писане както си иска. Даже и това , което пиша е с големи трудности. Непрекъснато се връщам и изваждам написаното от междуредието. Пише си където си иска. Ако знаете лек за този проблем ще съм много благодарен!