inkasa

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-4 Отрицателна

About inkasa

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • ОС
  ---
 1. Ремонта презапояване на видеото ли представлява?
 2. Здравейте, Имам проблем с лаптоп DELL Inspiron 1564. Онзи ден започна да се изключва от самосебе си от време на време, отворих го, смених му термопастата и на процесора, и на видеото и на един от мостовете, през който минава. Обаче това не реши проблема. Инсталирах GPU-Z и пуснах да прави лог всяка секунда. Като пусна някой филм, до 2тората минута вече е забил. Появяват се някакви точки на екрана, замръзва и изгасва екрана. При бърз старт, още при зареждане на биоса се появяват тези петна, докато не изстине. При 68 градуса забива. Модела на видео картата е ATI Mobility Radeon HD 5450. Най-често това се дължи на цъфнали кондензатори, сменял съм такива на настолни компютри, обаче при лаптопа не виждам такива. Къде да гледам по-точно? Визуално нищо не се вижда. Прикрепям лог. Последния запис най-доло е този, при който системата забива. Благодаря предварително. GPU-Z Sensor Log.txt
 3. Здравейте. Имам следният проблем с моя Dell Inspiron 1564. От скоро ми прави малко проблеми, а те са: 1. Най-основният е, че когато го включа на зарядно с батерия да се зарежда, долу до часовника ми показва, че батерията се пълни за няколко секунди, след това спира да се пълни. Светодиода също свети, че уж се зарежда. Но когато изключа зарядното, ми показва, че батерията е на същите проценти, т.е. не се е зареждала изобщо. Когато машината е изключена, батерията се зарежда. Това софтуерен проблем ли е? (С Windows 7 64bit съм). 2. Два пъти преди седмица ми се случи да се губи леко картината на дисплея, като затворих и отворих капака се оправи (предполагам, че има хлабава връзка)? 3. Уеб камерата не я засича, а когато притискам с пръсти около нея, работи (тук 100% има хлабава връзка). Лаптопа има още година и 7 месеца някъде гаранция, но не знам да го пращам ли да го видят, пък ме притеснява това, че могат да се забавят, а аз не мога да седя без компютър, защото няма как да си върша работата. И друго, мога ли да разчитам на служители в сервизите в България? Защото (особено от jarcomputers, от където е и закупена машината), съм чувал много оплаквания, мисълта ми е да не ми го върнат с ред други проблеми? Благодаря предварително.
 4. Аз си купих Inspiron-а преди 3 дни (не знам защо, но Everest-а ми показва, че видео картата е ATI Radeon HD 5470). Много съм доволен. Много стабилна и бърза машина. Не знам сонито колко е добър, но този определено надмина очакванията ми
 5. благодаря ви за отговорите. Днес го купих и му сложих Windows 7, просто нямах друг избор. Още не мога да му свикна, но няма как. Лошото е, че понякога замръзва при инсталацията на някои програми, и при рестарт дава грешка и прави тест на системата и се опитва да възстанови последното "добро" състояние, но така и не успява.. Само под Safe Mode се оправя. Гадно е, че се налага постоянно ресване. Или аз съм попаднал на калпав windows 7. Както и да е, ще го преживеем Иначе съм много доволен от лаптопа - не съжалявам, че го купих..
 6. Здравейте. Утре ще си купя лаптоп Dell inspiron 1564, но в сайта на dell има драйвъри само за windows 7. Търсих навсякъде в google и не можах да намеря драйвъри за XP. Другия вариант е да ги гледам с евереста и да ги търся поотделно в google, но за камерата не намирам нищо. Ако някой знае от къде мога да намеря драйвъри за този модел за XP ще съм му благодарен. И, за такава машина кое е по-добре, XP или win 7 (тъй като 7мицата още не е доразвита толкова, колкото е XP, а мразя да преинсталирам windows през 6-7 месеца)? Благодаря предварително.