spreewel

Потpебители
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by spreewel

 1. Възможност на смяна на чипове с професионална станция.
 2. Функциониращия вече години компютърен сервиз в гр. Русе предлага ремонт, диагностика, обновяване на настолни компютри и лаптопи. Асемблиране на нови компютърни системи, стоки на изплащане и всичко свързано с компютърната техника и нейната поддръжка. Можете да се допитвате за актуални цени, оферти или потърсите квалифицирана помощ на посочените по-долу контакти. В действие е GSM сервиз, обурудван със съвременна техника, позволяваща извършването на доста голям брой хардуерни и софтуерни манипулации, решаването на проблемите с Вашия телефон. Всичко се извършва от квалифициран персонал - гаранция за добре свършена работа и доволни клиенти. Можете да се обръщате към нас за обновяване на софтуера, разкодиране, разрешаване на проблеми с внезапно гасене на апарата, губене на обхват, неработеща периферия (клавиатури, джойстици, микрофони и т.н.), както и ред други услуги. Осигуряваме резервни части необходими за подобряването на козметичното или техническото състояние на Вашия GSM. Ако имате желание да попитате нещо от рода на - възможно ли е да се реши проблема XXXXX, колко ще струва и т.н., можете да се обърнете към мен чрез лично съобщение във форума, на skype: spreewel08 или e-mail: [email protected] П.С. Настройваме и GPS-и от всякакъв вид - PNA, вградени в мобилен телефон, свързващи се към лаптоп чрез Bluetooth и USB.
 3. Колега, не е точно така, защото някакъв използва името ми и лъже хората - това е меко казано неприятно!. Като гледам какви глупости се пишат на ЛС - 300лв дънна плaтка за CQ60, забележи от Ресет и то с 14м гаранция! HP са "царете" на 12 месечната гаранция, но сега като промениха закона вече се дават 24м за HP / Compaq (вторите 12 са от магазина, който продава стоката). Не знам каква е тази залежала платка (10 месеца по мой изчисления) с 24 месеца гаранция, която няма как да бъде повече от 12. Ситуацията намирисва от много далеч.
 4. Много интересно защо ми е объркал телефона още в първия ред - 0889746831 е, а не 0899746831. То и да си куха лейка сигурно е трудно. Явно доста хора се дразнят от дейностата ми. Нищо и по-зле за тях ще става . П.С. Мейлът ми е [email protected] (а не @abv.bg). Поне да ме проучи като хората .
 5. Искам да вметна само поради запитване от бъдещи клиенти - казвам се Александър Веселинов Филипов, телефоните ми са 0899746831 / 0899185440 и нямам нищо общо с човека посочен в първия пост.
 6. Между другото, метален капут, латопът е носен при мен и да ти кажа вътрешната част на долния корпус е РЪЖДЯСАЛА и има осрано като яйца на ХЛЕБАРКИ навсякъде. Аз такава мизерия и откровна измама не съм виждал. Все бях чувал че си топ боклук, но чак пък толкова... Такива мухтари като теб серът на целия бранш.
 7. А някои от вас пробва ли да си почисти лаптопа и да си смени пастата просто?