spreewel

Потpебители
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Добра

About spreewel

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Русе
 • Лаптоп
  Dell Latitude E6410
 • ОС
  Windows 7

Contact Methods

 • Skype
  spreewel08
 1. Много доволен от spreewel, работещите части са тук на тънки цени ;)

 2. Възможност на смяна на чипове с професионална станция.
 3. И аз съм доволен, мерси за лаптопа, върши ми чудесна работа. Желая ти ...

 4. Искам да изкажа благодарност на spreewel. Преди повече от два месеца търс...

 5. Днес си получих лаптопа,доволна съм,благодаря!

 6. Колега, не е точно така, защото някакъв използва името ми и лъже хората - това е меко казано неприятно!. Като гледам какви глупости се пишат на ЛС - 300лв дънна плaтка за CQ60, забележи от Ресет и то с 14м гаранция! HP са "царете" на 12 месечната гаранция, но сега като промениха закона вече се дават 24м за HP / Compaq (вторите 12 са от магазина, който продава стоката). Не знам каква е тази залежала платка (10 месеца по мой изчисления) с 24 месеца гаранция, която няма как да бъде повече от 12. Ситуацията намирисва от много далеч.
 7. Много интересно защо ми е объркал телефона още в първия ред - 0889746831 е, а не 0899746831. То и да си куха лейка сигурно е трудно. Явно доста хора се дразнят от дейностата ми. Нищо и по-зле за тях ще става . П.С. Мейлът ми е alex_filipov@networx-bg.com (а не @abv.bg). Поне да ме проучи като хората .
 8. Искам да вметна само поради запитване от бъдещи клиенти - казвам се Александър Веселинов Филипов, телефоните ми са 0899746831 / 0899185440 и нямам нищо общо с човека посочен в първия пост.
 9. Между другото, метален капут, латопът е носен при мен и да ти кажа вътрешната част на долния корпус е РЪЖДЯСАЛА и има осрано като яйца на ХЛЕБАРКИ навсякъде. Аз такава мизерия и откровна измама не съм виждал. Все бях чувал че си топ боклук, но чак пък толкова... Такива мухтари като теб серът на целия бранш.
 10. Функциониращия вече години компютърен сервиз в гр. Русе предлага ремонт, диагностика, обновяване на настолни компютри и лаптопи. Асемблиране на нови компютърни системи, стоки на изплащане и всичко свързано с компютърната техника и нейната поддръжка. Можете да се допитвате за актуални цени, оферти или потърсите квалифицирана помощ на посочените по-долу контакти. В действие е GSM сервиз, обурудван със съвременна техника, позволяваща извършването на доста голям брой хардуерни и софтуерни манипулации, решаването на проблемите с Вашия телефон. Всичко се извършва от квалифициран персонал - гаранция за добре свършена работа и доволни клиенти. Можете да се обръщате към нас за обновяване на софтуера, разкодиране, разрешаване на проблеми с внезапно гасене на апарата, губене на обхват, неработеща периферия (клавиатури, джойстици, микрофони и т.н.), както и ред други услуги. Осигуряваме резервни части необходими за подобряването на козметичното или техническото състояние на Вашия GSM. Ако имате желание да попитате нещо от рода на - възможно ли е да се реши проблема XXXXX, колко ще струва и т.н., можете да се обърнете към мен чрез лично съобщение във форума, на skype: spreewel08 или e-mail: alex_filipov@networx-bg.com. П.С. Настройваме и GPS-и от всякакъв вид - PNA, вградени в мобилен телефон, свързващи се към лаптоп чрез Bluetooth и USB.
 11. А някои от вас пробва ли да си почисти лаптопа и да си смени пастата просто?