loshiqa

Потpебители
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About loshiqa

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • ОС
  Windows Vista
 1. Здравей , трябва ми работещо дъно за Asus интересувам се от интелско дъно за процесор Core 2 Duo пишете с какви дъна разполагате и ценички.

 2. Здравейте , къде въе Варна има хора на които дя занесе две дънни платки за лаптоп и от двете да се опитат да ремонтират едната ?
 3. Здравейте , имам проблем с лаптопа спря да зарежда батерията , като е вкл. в зарядно лаптопа си работи , но батерията не се зарежда индикацията за зареждане мига в оранжав цвят ,но батерията показва 0% и ако извадя зарядното лаптопа или се изключва или се хибернетира , мислех ,че батерията е здала багажа защото е доста износена , но днес получих друга с по-малък капацитет но по данни на еверест е с минимално износване 5% и тя е изтощена покава 0% заряд и не се зарежда пак си мига индикацията какъв може да е проблема ако някой може да помогне.
 4. Здравейте значи оня ден до последно си работеше дадах му shut down сичко изключи се както си му е реда ,беше изк. от зарядното през ноща и на сутринта натискам да се вкл. няма и няма никаква реакция ,смъквах батерията няколко пъти пак същото вкл. в зарядното няма зарядното си светва но индикатора на лаптопа за зареждане не светва няма никаква реакция . Какво може да е станало ? занесах го на сервиз , но от там още нямам инфо ,някой ако има на идея какво може да е станало нека сподели извинявам се за темите нещо не се побликуваха и а после гледам 3 станаха нека някой модератор или админ да разчисти