stankoff

Приятели
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About stankoff

 • Rank
  Редовен потребител
 • Birthday 05/05/87

Contact Methods

 • Лична страница
  http://www.ivostankov.net/

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Варна
 • Лаптоп
  Dell Inspiron 1525
 • ОС
  Windows Vista
 1. От тези три марки аз бих се спрял на HP.
 2. Моето предложение е да се довериш на Dell.
 3. спечели ипотпал състезанието

 4. Всеки знае, че AMD грее повече. Настолния ми компютър е с AMD и нямам проблеми, но лаптопа ми е с Intel и горещо го препоръчвам... дори из форума ще намериш достатъчно мнения, че лаптопи с AMD греят доста. Относно конфигурацията... не знам колко са тежки тези програми, за да ти кажа конкретна конфигурация.
 5. Интересна инициатива. Моите предложения са: - DELL Adamo Onyx - DELL Studio XPS - AlienWare M17X
 6. Определено впечатляващ лаптоп. Наистина извънземен.
 7. Заглавие 'Лаптопи' във форум за лаптопи е доста описателно
 8. Според мен, има смисъл да се купува, ако имаш проблем с температурата. Ако си с нов лаптоп и нямаш такъв проблем, не виждам смисъл.
 9. Среща на форума

  Аз имам желание, но съм доста далеч.
 10. Тегли директно отделните драйвери, които ти трябват.
 11. Страницата на Dell за Drivers за Inspiron 1520
 12. Inspiron 1525 проблем

  Пробва ли с подложка с вентилатори? Това ще е по-евтиния вариант, според мен. http://laptop.bg/#/details/ACCESSORIES/1002/254 Нещо такова. Изключва, защото вдига висока температура сигурно, за това пробвай да го охладиш.
 13. На началната страница на форума, в някой раздели вместо името на темата с последно мнение излиза само "...", а името не се вижда.
 14. На доста места липсва буквата 'р' в думите. Другото е бг превод на форума.
 15. Пускам тази тема за всички почитатели на Mac OS X и собственици на Dell Inspiron 1525. Искам да споделя, че успях да направя въпросната инсталация и всичко, което съм пробвал до сега работи. Повече информация за самата инсталация можете да намерите в блога ми на адрес: http://www.ivostankov.net/2009/06/25/mac-o...-inspiron-1525/ Накратко използваните ресурси са: Mac OS X: iPC OSx86 10.5.6 Universal FINAL [zamunda.net] Инструкции за инсталация: - Урок: Инсталация и конфигурация на Mac OS X [zamunda.net] - Dell Inspiron 1525 Hackintosh iPC Guide [macyourpc.com] - Dell Inspiron 1525 HackBook Pro Tutorial! [dailyblogged.com] - Hackintosh форум [hackintosh.me] А тук можете да задавате въпроси, които ви интересуват и ако мога ще отговарям.