cyriliano

Потpебители
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Неутрален

About cyriliano

 • Rank
  Редовен потребител

Contact Methods

 • Лична страница
  www.laptopservice-bg.com
 • Skype
  cyriliano

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • Лаптоп
  Apple macbook
 • ОС
  Mac OS
 1. имам 7 инчова 40 лв

 2. Acer Extensa 5220

  всички са счупени отдолу са искъртени втулките на капака и най вероятно пантата също е счупена капаци за този модел много трудно се намират
 3. Това все пак е лаптоп по дяволите защо си мислите че му трябват специални грижи.Батерията се зарежда и разрежда и циклите се пишат в батерията чарджера няма нищо общо пусни някой еверест и виж първо капацитета на батерията ако е по малък тогава износването би било 0 % и би искарвала по малко време.
 4. Аз рядко вземам под 150 лв за смяна на БГА чип но всичко си има цена ако ви интересува от Пловдив съм пишете на лични.Колега това че досега само сте грели някакви платки или някой ви ги е нагрявал не значи че всички са измамници по принцип двам 6 месеца гаранция но даже и след това ако причината е в чипа който съм сменил не се крия и го оправям за моя сметка.
 5. Не може проблема да е във видео картата понеже няма как да се разделят горната от долната половина на екрана пробвайте го на външен монитор много е вероятно да е матрица
 6. Малко помощ за e6410

  Даже и да не се използва в момента интелската видеокарта тя трябва да се вижда в device managera няма устройства разгледай биоса дали там няма някаква настройка за исключване на видео картата.
 7. Обновяване на форума

  Не мога да разбера програмиста който сте наели как не е могъл да се оправи и как не сте го взели предвид преди това всеки който е мигрирал сайтове или форуми го е срещал.
 8. Ето така трябва да изглежда истинския ремонт на лаптоп.Така нареченото презалепване, ребол ,печене във фурна, греене с пистолет за горещ въздух са само временни решения.
 9. Обновяване на форума

  По принцип нямам време да се занимавам много с тази база данни но дали проблема е че преди това е била в някаква кирилица пък сега е в UTF8 така като гледам символите на такъв ми прилича?
 10. ъпгрейд e1-531g

  Проверете какъв е моста ако е hm70 няма да може да се сложи процесор от i серията производителите правят по 2 ревизии на платките такива за пентиуми и такива за i процесори ако сложите тази i7 на лаптопа и той е с мост хм70 ще работи но ще гасне на всеки 29 минути.Почти съм сигурен че е с хм70 защото другата ревизия е e1-571.Иначе това с охлаждането ако процесора е с tdp 35 вата няма никакъв проблем охлажданията са еднакви.Между другото имам i7 за продан.Пуснете аида и вижте какъв е моста.
 11. Проблем с HP G72

  Отделно е някой ревизии на този лаптоп имат 2 видеа интелско и ати-то но факта че не свети показва че този не е от тях.
 12. Ъпгрейд на екран Dell E7240

  Обикновено се сменя кабела и матрицата каналите по принцип са опроводени.
 13. Ами за ремонт си е.Май не разпознава зарядното.
 14. Ами тези делове страдат от видео така че скоро ще трябва да се мени.Понякога при пускане бипка ли 8 пъти и показва картина само на външен екран?
 15. тва е бушон