ivanvazov

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About ivanvazov

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Лаптоп
  acer aspire 5738g
 • ОС
  Windows 7
 1. проблеми с лаптоп HP Probook 4515

  няма резултат от опитите за включване, пробвах да сложа и да махна батерията, провах да го включа без батерия, само на кабел. Нищо не се получава!
 2. проблеми с лаптоп HP Probook 4515

  Емиииии лампичката мига постоянно, докато кабела е включен без значение, дали се опитвам да го пусна или не. А като дръпна захранващия кабел, лампата угасва и пак не иска да се включи.
 3. Здравейте! Имам следния проблем с моя лаптоп - по време на нормална работа с него, изведнъж се изключи и не иска да се включи вече около 15 минути. Лампичката която свети, когато е включен към тока сега мига и не знам какво да направя. Моля помогнете ми! Благодаря предварително!
 4. Значи за всички, които имат този проблем намерих решението. Влизате в control panel -->hardware and sound на sound цъкате Menage audio devices и горе има един бутон recording. Там са ви показани всички микрофони. Цъкате на първия, давате Properties там цъкате levels и просто трябва да махнете mute и готово! Надявам се да бях полезен!
 5. Здравейте, миналата седмица си купих лаптоп Аcer Aspire 5738g и съм много доволен, обаче един проблем не спира да ме тормози. С Уиндоус 7 съм и не ми работи вградения микрофон. Въобще не се чува, абсолютно нищо от това, което говоря. Можете ли да ми кажете какво да направя, за да мога да оправя този проблем. Благодаря ви предварително!