CecoR

Потpебители
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CecoR

 1. Свали си драйвера на Нвидиата от сайта на Nvidia. Този който е в диска с драйвери не стана.Този проблем го имах и аз.
 2. не голям, но е възможен

 3. Здравейте! Със съдействието на колегата cyriliano, чипа бе сменен, като оправи няколко корозирали писти и положи доста усилия. Но въпреки това проблема не се реши. Явно няма и да може. Благодаря на всички отзовали се! Поздрави!
 4. Въпросния лаптоп е GIGABYTE W551N , като си мислех че старата батерия е изтощена напълно, купих друга. Но и нея не я зареждаше. Наложи се да го разглобя и вижте какво видях там: Това е чипа който отговаря за зареждането на батерията. Вероятно е бил залят с нещо.Да уточня, на зарядно лаптопа работи, махаш зарядното - спира. Та да питам: Може ли да се смени чипа и има ли някой който може да го направи? Ако имате и други решения - предлагайте.
 5. MAXIM 8724E Колеги , предложете ми чип, ще се опитаме да го сменим.
 6. MAXIM 8724E Забравих да спомена, че на стария липсват 5 крачета.
 7. Колега, съгласен съм. Но и без ремонт ще се влоши. Ако може да ми кажете откъде да взема чипа, с мой приятел ще се пробваме да го сменим. Може би в краен случай, ще търсим работещо дъно.Но бюджета е малък, смениха се клавиатура и се купи друга батерия, не остана много. Трябва да се спаси машинката!