neznayko

Потpебители
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About neznayko

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Лаптоп
  dell Vostro 1510
 • ОС
  Windows XP
 1. Привет! Ами процеса не стартира, батерията си държи, както преди да преинсталирам ОС, процеса го няма е таск менажера нямам представа как по друг начин да проверя като не намирам проблем. Ако се появи такъв ще преинсталирам ОС, ама до тогава
 2. Честита новата 2014 година! Благодаря за линка, може би това да е правилния метод, но това щеше да е решение ако го бях прочел преди да инсталирам ОС. Тъй като не ми се занимаваше с нова преинсталация, след доста ровене в Чичо Гугъл реших проблема по друг начин (не, че стана по бързо де ама в карая на краищата се получи) така че го поствам да е по лесно на друг ако има подобен проблем: http://www.youtube.com/watch?v=Ogm-aCdC1Q8 Успех на всички презновата година.
 3. Здравейте! Пегледах тамите за Sony, има няколко теми със същия въпрос, който мъчи и мен и няма отговор как на практика се ршава. След преинсталация на Win се появява проблем с батерията. Лаптопа е закупен от USA модела е Sony Vaio VPCEH1AFX. Изкарва прозорец който се пречка винаги най отгоре с текст: "The installed battery may not be properly connected to the computer or may not be compatible with the computer. Click Ok to enter Hibernation mode, and remove and reinsert the battery" натисна ли ОК и гаси машината.Не е проблема в батерията, защото преди инсталацията на WIN7 Ultimate беше с WIN7 Home и си държеше над час. Явно нещо с драйверите си яде майната, ама къде точно е проблема. Моля ако някой е намерил действащо решение на проблем да сподели. Поздрави! Neznayko.
 4. Привет! При закупуване на лаптоп Dell във Варна, мога ли да разчитам на гаранционен сервиз в София при условие,че по-голямата част на годината го ползвам там, или се налага да го ремонтира точно във фирмения сервиз на фирмата от която съм го закупил?