oTpoBHa

Потpебители
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About oTpoBHa

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Пол
  Жена
 • Лаптоп
  МаcBook
 • ОС
  Mac OS
 1. Здравейте,имах абсолютно същият проблем с моя НР дв 2000...един ден бутона не искаше да се сменя от син в оранжев и нета ми зачезна....занесох го на сервиз,стоя там 2 месеца и отговора беше че тази серия имат проблем,било съобщено официално в сайта на НР...моят лаптоп беше закупен от САЩ и беше извън гаранция вече,но ми казаха че ако е гаранционен ги сменят.Решението на проблема е външен уайърлес...ще си ходите с нещо като флашка постоянно прикачена на лаптопа отсега нататък...какво да се прави. Не знам дали трябва да се радвате, че се е оправило - повярвайте ми,това е само временно.Ако имате възможност и е в гаранция го върнете.Успех!
 2. OMG!!!И сега какво ще правиш!!!
 3. Абсолютно съм съгласна с мнението на _hopepper_,не си взимайте НР Dv серия...имам дв 2000 с АДМ процесор и Нвидиа видеокарта и мога да си пържа яйца под него...така силно грее .Освен това ми даде и дефект откъм wireless-a ,друг проблем е че батерията пада много бързо,моят си беше перманентно със зарядното включено в контакта.Единствено предимство е красивият дизайн,това че е лек и може да си го носите по летищата.Това е второто ми НР и честно да ви кажа и двата ме разочароваха. Успех,каквото и да изберете
 4. Бързо действат,махнали са го Както и да е,аз от делл в крайна сметка съм от 2 дни с мак буук 13 инча(унибоди).От уиндоус на мак-като индианец ,обачее няма такива цветове,а и е красавец.
 5. Благодаря Ники. ZStoychev,ще ми се включиш ли на скайпа за няколко въпроса,че да не го обръщаме на чат тука
 6. Е,аз ако бях от София щях да ви задавам въпросите лично,в магазина Още едно въпросче...този модел предлага ли се с ддр3 памет,мернах го при конкуренцията ви,но много бързо го свалиха от сайта като оферта.
 7. Ох,и аз съм си харесала точно този модел със същите параметри...единствено ме притесняват някои мнения в hardwarebg.com относно проблеми с дисплея...дали е от самата партида? Очаква ли се нов внос след време?