sevdanco

Потpебители
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About sevdanco

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Лаптоп
  Acer 7738G
 • ОС
  Windows XP
 1. Здравейте, След флашване на биоса лаптопа не се включва - изобщо не реагира.ЛЕД диода на power мига постоянно: един синьо,един път оранжево. Има ли начин да се ресетне : с махане на батерията на биоса или друг начин. Моля препоръчайте сервиз и ако знаете някакви ориентировачни цени. Благодаря Ви.
 2. Здравейте, При разговор на Скайпа на насрещния абонат му шуми.Това е със всички абонати. Машината е Acer 7738G и звуковата карта е Реалтек. Къде и какви настройки трябва да се направят. Как точно се тества микрофона ? Моля,ако някай може да помогне. БЛАГОДАРЯ. Желая Всичко добро.
 3. Здравейте, Проблема е решен. Излезе,че както каза Цвети-замърсен микрофон. Изказвам своите искрени благодарности на Цвети. Желая всичко добро и успехи.
 4. Благодаря много Цвети. Значи там настройките Control Panel - Sound and Audio devices детето ги е правило-не става. Интересуват ме настройките на звуковата карта.По точно къде да влезе в панела на звуковата карта.Къде и какви отметки да сложи за двата вградени стерео микрофона. Ако някой има такава машина и не му е проблем да ми прати настройките. Благодаря Ви.
 5. Здравейте, Първо искам да уточня,че лаптопа не е при мен,а при детето което е в чужбина. Проблема е в това,че не може да настрой вградените микрофони да работят добре-чуват се много слабо. Проблема не е хардуерен,защото тука всичко си работеше добре. Ще Ви помоля,ако някой може да опише подробно как да направи настройките и от къде точно. Благодаря Ви. Всичко добро.
 6. Форматирах лаптопа няколко пъти и драйверите ги слагах в различна последователност. Драйверите ги тегля от www.acer-ee.com. Кое ще е това непознато устройство ? http://slavco55.snim.../problem.409455 Благодаря Ви. Поздрави.
 7. Здравейте, Моля ако някой може да ми помогне. Проблема ми е че ми дава непознато устройство на диспечера на устройствата. Не мога да разбера какво е това непознато устройство ? Ако някой може да ми даде идея как да го намеря какво е това устройство ? Давам му да се деинсталира,но после след рестарта пак се появява. Моля,за помощ. Благодаря Ви. Всичко добро.