hristoss

Потpебители
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About hristoss

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  София
 • Лаптоп
  Acer AO-533
 • ОС
  Windows 7
 1. Здравейте, Очаквате ли внос на новия модел на HP Pavilion x360 и може би ориентировъчна цена при условие, че масово в ревюта и чуждестранни търговци се въртят цени от $400 http://www8.hp.com/us/en/ads/pavilionx360/overview.html
 2. Ами мислех, че форумът е създаден за това... да се пита. Не знаех, че ще намеря хора със сериозни лични проблеми. Както и да е ... калибрирането ми е най-малкия проблем. Повече ме интересува трябвало ли е да получа документ за гаранцията или не.
 3. Здравейте! Преди няколко дни си поръчах от Вас нова батерия (8-клетъчна батерия за лаптоп HP от серията ProBook). Направих първите цикли на зареждане както трябва - часове зареждане отначало и след това разряд до около 30-40% и пак зареждане. От тогава имам направени общо 3-4 цикъла и малко ме притеснява, че нова батерия показва 4-5% изхабяване в AIDA64 (новото име на Everest). В същото време в HP Support Assistant показва малко противоречиви данни, като показва, че оставащия капацитет е малко по-голям от капацитета при пълно зареждане. Всичко това малко ме притеснява и се сетих, че в обявата пишеше, че батерията има една година гаранция, но бланка не ми беше изпратена. Трябвало ли е да получа такава бланка или трябва да регистрирам батерията в сайт на HP по някакъв начин, за да влезе в сила гаранцията или тя вече е в сила? (не съм тръгнал да връщам батерията, просто ме учуди липсата на такъв тип документ)
 4. Занесох нетбука в сервиза и при махането на батерията под нея имаше зелени петна и за момент бях обвинен, че съм заливал компютъра с нещо или нарочно съм намазал с нещо под батерията. Да не говоря предварително, но се притеснявам да не ми бъде отказан ремонт. Също се чудя колко време ще отнеме евентуалното отстраняване на проблема, защото познати ми казаха, че най-вероятно ще ме мотаят 30 раб. дни, което си е месец и половина...
 5. Не е точно свистене, а по-скоро бръмчене, което се променя с натоварването. чатих си с представител на laptop.bg и ми казаха, че за замяна трябва да отида до сервиз, защото не трябва да има звуци въобще. Даже баха много учтиви и ми пратиха копие от фактурата за покупката и адресите на сервизи, които ще ми е удобно да посета в следващите няколко дни или другата седмица. Възможно е да става дума и за лоша спойка на някой компонент или на самия кабел, но само можем да гадаем.
 6. Здравейте, преди около 2-3 седмици закупих нетбук Acer Aspire One 533 и вече на няколко пъти забелязвам, че докато работи зарядното издава звук. Зарежда си напълно нормално, не загрява прекомерно, но този звук си го има (нетбука не се намира в замърсена стая или при голяма влажност).Понякога шуми, понякога звука изчезва и после пак е появява (звука наподобява бръмчене) . Трябва ли да се притеснявам и ако да то зарядното влиза ли в гаранцията ако нещо не е наред с него? Сега забелязах, че бръмчето се засилва, когато има по-голямо натоварване от страна на работата на нетбука. Дори когато пиша, скролирам станици или просто затварям и отварям прозорци бръмченето се променя... Прочетох доста материали и едни казват, че трябва да се притеснявам, други, че не трябва...
 7. Нещо май бъркаш или са разместени менютата. Не е възможно да го няма. Всеки Windows има опция за смята на wallpaper-a, дори и 3.11 ако не се лъжа. Но щом си намерил решение вече...
 8. Десен бутон върху декстопа и Personalize, от където ще ти излезе менюто за избор на тема. После поглеждаш на долу и ще видиш бутонче Desktop Background (обикновено с текущия wallpaper за иконка). Цъкваш на него и там Browse и намираш папкта където са wallpaper-ите и маркираш тези, които искаш да имаш като избор. След това запаметяваш и си избираш с отметката коя картинка да е wallpaper. *Пробвай да отвориш картинката за преглед, в смисъл да я гледаш през Windows Photo Viewer, и от там трябва да имаш Set as Desktop Background.
 9. Преди няколко дни е пристигнала вкъщи, а днес и аз я видях... Раница изглежда доста добре и с лаптопа си пасват идеално! Почуквам на дърво да нямам проблеми... Във джоба, който е за лаптоп има фабрично зашит етикет, на който пише, че става за от 14" до 17" инчови, но може би само отделни модели.
 10. Здравейте, в момента в сайта пише че въпростаната раница HP Deluxe Nylon Backpack RR317AA се очаква да бъде доставена! Кога точно се очаква да се извърши тази доставка, защото ми се налага да си намеря раница до 2 седмици или максимум 3? Също имам няколко въпроса за въпросното чанте. В няколко сайта видях, че пише за 15.4" модели, на другия място пишеше 15.6", при вас пише за "Раница HP Deluxe за 15.6-инчов лаптоп (размери на дисплея до 39.12 см).", а в сайта на HP пишеше, че побира до 17" лаптопи - винаги гледам да е модел RR317AA Да няма някаква разминаване в размерите, защото аз искам да побера в нея лаптопа HP ProBook 4510s NX417EA т.е. ТОЗИ, само че с черен цвят! Въобще тези 39.12 см. кой размер са (дългата страна на лаптопа или диагонал на дисплея, защото при мен диагоналът е доста по-голям от 39.12 см в затворено положение на лаптопа. Нали посочена цена 55 лв. си остава? Нали имам право да върна продукта ако вес пак нещо не е наред?
 11. Аз си взех http://www.logitech.com/en-us/notebook-products/cooling-pads/devices/5493 Определено има разлика в температурите, въпреки че лаптопа няма отвори за охлаждане отдолу, стигал съм и до 10 градуса разлика при цъкане на различни игрички, които натоварват видеокартата и процесора повече от нормалната работа...
 12. Здравейте! Търся охлаждаща подложка за лаптоп HP ProBook 4510s NX417EA (подобен на този), купен от laptop.bg преди няколко месеца. Притесняваме, че при по-сериозни натоварвания в летните месеци леко загрява, което не е много "здравословно". Сега докато пиша ми се струва леко топъл, а според Еверест температурите са в под 65 градуса. Спрях се на няколко модела за подложки от вашия каталог: http://laptop.bg/#/accessories/cooling_pads/cooling_pad_cooler_master_notepal_D1_NB_Cooler_pad http://laptop.bg/#/accessories/cooling_pads/accessories_cooling_pad_TTC http://laptop.bg/#/accessories/cooling_pads/cooling_pad_logitech_n100 http://laptop.bg/#/accessories/cooling_pads/accessories_cooling_pad_Manhattan_ http://laptop.bg/#/accessories/cooling_pads/accessories_cooling_pad_spire Като че ли най-много ми допада TTC-то и Coolermaster-a. TTC-то има 4 вентилатора и евентуално ще охлажда цялата долна повърхност (не знам какви са конкретните му размери, защото не са описани, а мой познат има проблеми с по-малка от лаптопа подложка, която го кара да пада назад) докато другите са съсредоточени в областта на батерията, която на мен не ми се срува проблемна. При мен лаптопа загрява в предната част под touch pad-a.
 13. Joro, tsveti или някой друг от екипа, със сигурност ли ще доставите модела, защото гледам, че е премахнат от каталога !?! Общо взето някой може ли да обобщи характеристиките на лаптопа? Интересува ме процесора дали е по-мощен от Intel Core 2 Solo, RAM-та колкото, дали е външна видеокартата и колко vram има, HDD, оптично устройство и батерия. Моля някой да ми предостави колкото е възмножно повече информация за лаптопа, за който чакате доставка.