krasi_kz

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Неутрален

About krasi_kz

 • Rank
  Новорегистриран
 • Birthday 01/23/74

Contact Methods

 • Лична страница
  http://www.tehsoft.com
 • Skype
  krasi_kz

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Казанлък
 • ОС
  Windows XP
 1. Внимавайте с този продавач ! Клавиатурата за Toshiba a300, която си закупих от този човек имаше проблем. Два от клавишите и не работеха. Аз му казах, че така не ми върши работа и той ми каза да му я върна. До тук добре, но проблема дойде от това, че той не си я взе от куриерите! И така се оказа, че освен че не си получих парите от него си платих още веднъж и куриерите! Що за нахалство, поне да беше казал, че немога да му я върна! Не разигравай хората "колега"! И да не забравя, когато ми изпрати клавиатурата, я пуснал по Еконт с някаква услуга денонощен куриер. Пратката ми струваще 15 лв.! За една клавиатура за лаптоп /200-300гр./ ми набута доставка 15 лв., като изобщо не ми беше спешна и спокойно можеше да я прати на следващия ден. Явно "колегата" толкова е закъсал, че за да вземе 25 лв. е разкарал куриерите и след работно време. То май с последното изречение по-скоро се събужда съжаление към този индивид, но пиша този пост, за да имате едно на ум, когато купувате нещо от Dimdim /Димитър Михайлов/ гр.София, ул."Дунавски лебед" .
 2. FUJITSU SIEMENS AMILO L1310G

  Внимавайте с този продавач ! Клавиатурата за Toshiba a300, която си закупих от този човек имаше проблем. Два от клавишите и не работеха. Аз му казах, че така не ми върши работа и той ми каза да му я върна. До тук добре, но проблема дойде от това, че той не си я взе от куриерите! И така се оказа, че освен че не си получих парите от него си платих още веднъж и куриерите! Що за нахалство, поне да беше казал, че немога да му я върна! Не разигравай хората "колега"! И да не забравя, когато ми изпрати клавиатурата, я пуснал по Еконт с някаква услуга денонощен куриер. Пратката ми струваще 15 лв.! За една клавиатура за лаптоп /200-300гр./ ми набута доставка 15 лв., като изобщо не ми беше спешна и спокойно можеше да я прати на следващия ден. Явно "колегата" толкова е закъсал, че за да вземе 25 лв. е разкарал куриерите и след работно време. То май с последното изречение по-скоро се събужда съжаление към този индивид, но пиша този пост, за да имате едно на ум, когато купувате нещо от Dimdim /Димитър Михайлов/ гр.София, ул."Дунавски лебед" .
 3. Много разбран и точен!

 4. Важи за тези които си търсят правата и не чакат други да го направят вместо тях.Ако продължава така винаги ще има измамници и измамени,а комисии и всякакви държавни органи ще вземат заплати без да вършат работа.
 5. Закон за защита на потребителя гласи: Рекламации чл. 122. Потребителят има право на рекламация за всяко несъответствие на стоката с договореното, включително за стоки втора употреба, когато след доставката, при първоначалния преглед или при съхранението, монтажа, изпитванията или експлоатацията са открити несъответствия с договора за продажба. чл. 123. (1) Потребителят има право да предяви рекламация на стоката или услугата, независимо от това дали производителят или търговецът е предоставил търговска гаранция на стоката или услугата.
 6. Toshiba sattelite a300d-18i отговаря ли на дизайна на снимката?