jorosystem

Потpебители
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About jorosystem

 • Rank
  Новорегистриран
 1. vertexe - слота го чистих със специализираните материали за целта - спрей, кърпичка и т.н. Картата свети, но не се вижда в Device Manager-a. А батерията отдавна я пратих в кофата, тъй като изгоря внезапно. Машината я взех нова - ситуацията с безжичния Интернет от тогава не се е променяла. Никой освен мен не е имал достъп до лаптопа - от самото начало до днес. Овърклок не е правен - никъде по него - в това съм напълно сигурен ! Нямам идея от какво може да е и не знам какъв вариант да му приложа, за да потръгнат нещата евентуално ! Някакви идеи и предложения имаш ли ?
 2. - Да, официално се води, че е нов. Само, че вече е извън гаранция.
 3. - И това го направих, но не помага - не се вижда никаква карта - в диспечера , а смених вече 3 карти до тук... Не е ли доста необичайно да не може да тръгне - нито блутута работи , нито интернета !
 4. - Имам ги инсталирани - всичко - от А до Я - официално от сайта на производителя, но няма ефект. Нещо друго може ли да се направи по въпроса или да се отказвам и да го отписвам от списъка ?!
 5. - Има, но няма никаква реакция, комбинацията е Fn + F2 , само при включване и рестартиране на лаптопа зелената лампичка на индикатора за bluetooth и wireless светва, но за много кратко , с блутута ситуацията е същата. Инсталирах и конзолата преди драйвера, но няма ефект.
 6. Преинсталирах драйвера, но не помага, а хардуерният бутон е включен ( режим On ).
 7. Здравейте ! На лаптопа ми не работи безжичната връзка от самото начало, пробвах какво ли не и не става ... , а с LAN свързването нещата са Ок, но искам да го използвам безжичният интернет през рутер с вградената карта без да се налага да му слагам външен допълнителен usb адаптер... Лаптопа е : Asus X59GL AP130, ОС: Windows 7 (32-bit)... Някакви идеи и мнения по въпроса ? Благодаря предварително, очаквам Вашите отговори !