dar

Потpебители
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About dar

 • Rank
  Новорегистриран
 1. Уважаеми Колега, много благодаря! Намерих и http://www.cpu-world.com/CPUs/Bobcat/AMD-E%20Series%20E-300.html. Ориентирах се с Ваша помощ . Благодаря още един път! Във връзка с пояснението явно греша. Все пак не мога да го намеря на схемата, ако отделите малко време ще бъда благодарен.. Лека вечер.
 2. Уважаеми Колега, много сте любезен и компетентен. Видях, че сте посочили партидния номер. Благодаря Ви. Пожелавам много лично щастие и успехи! Лека и спокойна вечер! С уважение!
 3. Колега, независимо от сложността на операцията, от къде да уточня обозначението на процесора и вградения графичен процесор, за да ги поръчам за доставка? Искам да бъда много сигурен, тъй като зная, че цената е доста висока. Благодаря! Моля за конкретна информация, ако такава може да ми дадете!
 4. Благодаря! Лек ден и успех!
 5. Уважаеми Колега, имам задължението да подсигуря чиповете, а смяната ще извършим с приятел, който има нужната квалификация.Благодаря. Все пак, очаквам становище.
 6. Колеги, наистина ли няма кой да ми съдейства по въпроса? Убеден съм, че има специалисти в тази област! Сигурен съм и очаквам компетентност. Благодаря!
 7. Уважаеми Приятели, имам Toshiba Satellite C660D-1E5, дънна платка -la6849p, AMD E-300 APUwith Radeon / TM / HD Graphics.Искам да уточня буквено-цифрените означения на CPU и GPU, за да ги поръчам за доставка. Не мога да разбера , от къде мога да намеря означенията им . Очаквам помощ. Благодаря предварително! С уважение.