oavramov

Потpебители
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About oavramov

 • Rank
  Потребител
 1. Зависи от модела и от начина на ползване. Ако е на прашно място, ползва се в легло, имате домашни любимци или се пуши, готви може и година да му е много без почистване. Ако е в чист офис може да изкара и 3 години без. Признаците за почистване са че става шумен - вентилаторът върти на високи обороти и от отворите излиза слаба струя горещ въздух..
 2. Страшно представяне. Kingston трябва да почерпят
 3. Това е защото SkyHunter открива несъществуващи заплахи, за да ти вземат парите. Не си написал какво е открил. Това не значи че нямаш вируси. На скрийна не се виждат проблеми.
 4. Намери какво да му препоръчаш Той е прихванал гадинки, а сега си е качил още една. Махни я тая програма и си изтегли Malwarebytes
 5. Acer Extensa 5220

  Потърси брекети за модела, но ако пантите се движат трудно ще се счупят пак.
 6. Ако е в гаранция - в сервиза.
 7. Обикновено не трябва да се инсталират всички драйвери. Доколкото видях е с TN дисплей и не може да се очаква много широк ъгъл. Може да се пробва с някакво Live CD/USB как изглежда и ако пак е зле директно да се занесе в сервиза.
 8. Lenovo display issues

  В биос се настройва да е по подразбиране външния екран. Включваш го и започваш да натискаш F2 или бутона, който е за влизане в настройките на биос за този модел. Може да се наложи да ползваш комбинация Fn+F2, ако така са настроени. След това трябва да превключиш екрана със съответния F или комбинация Fn+F на който е изобразено екранче, компютърче или пробваш наред, докато ти излезе образ на външния екран.
 9. Съвет за лаптоп

  Този мисля е добър.
 10. Тогава наздраве! Какво я мислиш тази батерия.
 11. hp mini 1135CA

  Лош късмет с този конектор. Това е някаква разновидност на Mini-VGA. Преходник
 12. Пак ми липсва част от пъзела. След като махнеш кабела на зарядното продължаваш ли да ползваш лаптопа или е в стендбай или е изключен?
 13. hp mini 1135CA

  Ако е този има само VGA (15-pin). Ако телевизорът има същия може да се ползва такъв кабел
 14. Това как трябва да се разбира? А диагностичните програми от сайта на Lenovo какво казват?