ChristianTsonev

Потpебители
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About ChristianTsonev

 • Rank
  Новорегистриран
 1. Asus Promotions

  Аз им писах доста пъти, но накрая си получих парите. Ако са Ви одобрили, не виждам причина да не Ви върнат парите. Бъдете настоятелни! Споменете адвокати хаха при мен помогна
 2. Asus Promotions

  На мен ми отговориха след няколко имейла и няколко дни забавяне. Казаха ми същото, че имат доста заявки и в момента ги преглеждат. Попитай ги какво става със заявката ти и задължително им изпрати номера и. Аз сега си чакам парите. Успех и на теб! П.С. В моуст като го носих ми казаха, че за хард диск и софтуерен проблем не одобрявали.
 3. Asus Promotions

  Здравейте, Това е промоция, която гласи, че до 30 дни след покупката на участващ продукт, той трябва да бъде регистриран в сайт-а на промоцията и ако между 8-мия и 365-ия ден се появи проблем, асус ще го отстранят безплатно съгласно гаранцията и след подаване на иск, се връща сумата платена за закупуване на лаптопа. През август 2015 закупих Asus N551JK, който се оказа част от въпросната промоция, чиято камера в последствие се оказа, че е повредена. Писах няколко имейл-а на съпорта от асус промоушънс и ми казаха да го занеса в техен сервиз, да го отремонтират и да подам молба за компенсация според условията на промоцията. Занесох го в Моуст Компютърс, оправиха го и ми дадоха въпросния документ. Подадох иск в сайт-а на асус промоушънс, който те трябваше да одобрят в тридневен срок. Писах им да видя какво става с иска ми на 4-тия ден, но от тогава никакъв отговор. Някой знае ли какво трябва да се направи и къде мога да потърся правата си ? Може би КЗП ?