Anthony

Потpебители
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Anthony

 • Rank
  Новорегистриран
 1. ASUS vs ACER

  Имам няколко въпроса за наличните при вас g752. 1. Харда не трябва ли да е 7200об. ( във характеристиките съе написали пе е 5400об) 2. Какъв точно е модела на ssd-то в бройките, които предлагате. 3. Харесал съм слушаки Asus Strix 7.1, които вървят с външна саундкарта. За да се захрани външната саундкарта се връзва към компютъра с 2 usb кабела. Лаптопът ще успее ли да я захрани. 4. Чакам подробното ревю с нетърпение. Може ли да включите в него и тест на чувстителбостта към wifi мрежи. До колкото четох този модел има някакви антени в корпуса и е с много добра чувствителност, докато Предатора е със слаба такава. Може ли да проверите това Благодаря предварително за инфото
 2. Супер. Мерси за инфото. Дръж ни в течение, ако обичаш. Весели празници ;)
 3. ASUS vs ACER

  Тъй като много сериозно се чудя между Acer G9 791 и Asus G752VT четох и доста чуждестеанни ревюта. Та в едно доста подробно отбелязаха като минус при Predatora, следните неща : 1. Нито една спецификация спецификация на модела НЕ поддържа G-sync 2. Слаба чувствителбост на WiFi когато руутера е далеч (а аз постоянно пътувам и се мъча да се свъзвам към какви ли не WiFi мрежи) Във вашето ревю не са споменати тестове на тези параметни. Имате ли информация за тях? BTW. Правите страхотни ревюта. Супер подробни и безпристрастни. Поздравления! Имам и 2 въпроса за конкретните модели: 1. Притесняма ме факта, че са с вградени батерии. Все пак лаптопа ще стои почети постоянно включен в захранването и ще се ползва основно като desktop машина. До колкото зная това убива батерията, а след като е и вградена не подлежи на подмяна. Реален ли е шанса след 2 година да е заминала при подобно ползване и какво може да се направи тогава? 2. Има ли опция на някой от тези модели ( или алтернаривен на друга марка ) след изтичане на гаранцията (2г.) да се сменя видеокартата?
 4. Ако си имал време да го "разцъкаш" моцеш ши да споделиш впечатления, защото определебо го очаквам с много голямо нетърпение. Благодаря :)