Schadenfreude

Потpебители
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Неутрален

About Schadenfreude

 • Rank
  Новорегистриран
 1. Най-голямото натоварване, на което съм го подлагал до момента е 'Heroes of the Storm' на Extreme графика, но не мисля, че тази игра може да бъде добър критерии (имайки предвид, че самата тя има доста нерешени проблеми до момента). Успях да изиграя 1 нормална игра с тези настройки, като държах 55-60 fps. Забелязъл съм 1 проблем, който до колкото разбрах идва от Windows 10 - когато играеш на fullscreen и започнеш да alt+tab-ваш, играта почва да върви по-зле. За този проблем решението е да играеш игрите на windowed (fullscreen) mode, ако е възможно. Относно охлаждането, до момента, при максималното натоварване, на което съм го подлагал, успя да не вдигне повече от 71-2 градуса. Имам намерение да инсталирам нещо от сорта на Skyrim, за да видя как ще върви, но това вероятно ще стане по празниците. Другото, което евентуално мога да направя е да пусна 3dMark или някакви подобни тестове.
 2. Аз го поръчах от http://www.ldlc.com/fiche/PB00198545.html, общо ми излезе около 3650лв, защото трябваше да правя банков превод и доставката беше около 30€. Лаптопа дойде за по-малко от седмица, след като направих банковия превод. Ако някой има въпроси относно лаптопа, ще се опитам да хвърлям по едно око на темата и да отговоря възможно най-бързо.
 3. Здравейте! Харесах си този лаптоп, виждам че вече го има и из европейския пазар. Въпросът ми е кога и на каква цена (ориентировъчно) можем да го очакваме на българския пазар?