DimitarStoyanov

Потpебители
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About DimitarStoyanov

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  Sofia
 • Лаптоп
  ASUS K550L
 • ОС
  Windows 8.1
 1. ASUS K550L - Внезапно изключване

  Последните три дена лаптопа до държах единствено на зарядно с махната батерия и очаквах да създаде някакъв проблем, но така и нищо не се случи. "Раздвижвах" го по всички възможни начини, но въпреки това засега изглежда всичко ОК. Това ме навежда на мисълта, че има вероятност проблемът да е някъде в батерията.
 2. ASUS K550L - Внезапно изключване

  Прегледах log файловете и по-конкретно "събитията" в System. Основните грешки, които получавам около времето на появилия се проблем са тези: http://pastebin.com/GQwv4vWM http://pastebin.com/MC5QRjZ3 http://pastebin.com/LvcPj5NF
 3. Здравейте! Имам малък проблем с лаптопа. Не намерих подобна тема в раздела, затова реших да пусна нова с надеждата някой да изкаже мнение. С ASUS K550L съм. Лаптопа все още няма и година - на 10 месеца е (даже трябва все още да е в гаранция). Студент съм в Телерик, така че може да се каже, че нон-стоп го използвам за програмиране. Проблемът, който започна да ми прави, е че на моменти се изключва от само себе си. Първия път когато се случи преди около 3-4 дена си стоеше кротко(беше включен в контакта). Втория път беше при пускане - след като се зареди реших да си наклоня монитора напред и изгасна. Около час по-късно по същия начин - при преместване (и в двата случая беше само на батерия). Допитах се до няколко колеги - някой предложиха, че може да е нещо с батерията. Вчера до около 17ч го държах само със зарядното, след това използвах батерията - никакви проблеми, докато в един момент не реши, че трябва просто ей така да изгасне. Днес сутринта си изтеглих една програмка, за да проверя температура. Спрямо това, което успях да намеря и прочета показаните стойности са ОК: Та ако някой има на идея от какво може да е или е имал подобен проблем ще се радвам да сподели.