deianr

Потpебители
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About deianr

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  BG
 • ОС
  ---
 1. Мнение за ASUS N56VB

  Благодаря, изглежда добра машинка. Не разбрах от ревюто какви са вариантите за добавяне на SSD? Има ли си слот за втори хард, или M.2 или каквито там варианти има? Конкретният модел е ASUS N56VB-S3071D.
 2. Моля познаващите този модел да изразят мнение. Също ме интересува има ли опция за добавяне на SSD? Какви слотове има?
 3. Оправих я! Укъсила беше пътечките на най-горните бутони в цифровия блок (Home, End, PgUp, PgDn). Аз тези бутони не ги използвам и просто отрязах пътечките към тях. Всики останали бутони заработиха нормално. Значи сваля се клавиатурата, после се премахват един по един бутоните, след това държачите (не знам как точно се казват, едни белики) на тези бутони и после се надига гумата и стигате до самата 'платка', която е като едн прозрачно фолио с пътечки. Почистих я, видях къде е окъсено и така Благодаря на gguest за мнението, наистина се оправи.
 4. Много ти благодаря за насоките. Срещнах оплаквания от дисплея на HP ProBook 450 G2, което сякаш ме поотказва от него. Много исках да е матов, но явно трябва да е матов с IPS за да се вижда добре. TN матов винаги ли е лош избор? Държа на добра изработка на корпуса, добро охлаждане (тих) и приличен дисплей. Имам Lenovo G560G с гланцов дисплей, този лаптоп искам да заменя с нещо по-добро и затова търся. Но от него съм доволен като изработка, охлаждане и т.н. Само дисплеят му не ми харесва. Супер е лесен за почистване, сервизният капак е голям. Дали да не взема пак G-серия на Lenovo, като просто добавя SSD? Например http://laptop.bg/laptops-lenovo-G50_80-lenovo_g5080_80L00037BM+ SSD? Има ли място за SSD или трябва на мястото на DVD? Изобщо кои модели имат място за SSD без да се маха оптичното у-во?
 5. Здравейте, след едно намокряне /протече тавана върху лаптопа/ и някои клавиши вече не отговарят. Засегнати са някои цифри (горе реда над буквите + цифровия блок вдясно), както и функционалните клавиши F-1 до F12. Например от numpad натискам едно, а излиза друго: 6 = 60 2 = +2 0 = 60 Ако сменя клавиатурата ще се оправи ли, или е нещо по-сериозно? С външна USB клавиатура нямам този проблем.
 6. Здравейте, търся си нещо матово с SSD, ама SSD-то да не е на мястото на HDD или DVD. Исках и Full HD IPS матрица, но сякаш не ми се вмества в бюджета /до 1100-1200/. Lenovo M5400 - имам Lenovo и съм доволен, този как е? HP Probook 450 G2 ? Това не знам как се представя. Изглежда ми добре като сглобка и сервизиране. Гледам, че и ASUS имат добри модели с такива параметри. Моля за мнения.
 7. Аз много ревюта гледах, но виж на сайта на acer какво дават: http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/model/NX.MCCEK.001 Display Screen Type Active Matrix TFT Colour LCD Screen Mode HD Backlight Technology LED Screen Resolution 1366 x 768 Също ако има ползватели на този модел - вярно ли е, че е шумен от вентилатора? Ето в това ревю пак разглеждат V5-573G и казват "матрица TN", 1366х768
 8. Здравейте, моля да ме осведомите модела от заглавието с IPS матрицата ли е или не, че срещам противоречиви мнения. Поздрави!