eftimovj

Потpебители
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About eftimovj

  • Rank
    Новорегистриран

Profile Information

  • От
    Русе
  • Лаптоп
    Asus K56CA
  • ОС
    Windows 8.1
  1. Здравейте имам посочения лаптоп. Та къде ми е проблема. Преди вчера /обширно понятие :)/ си взех SSD 128 GB + Tray. И реших да си сложа съществуващия твърд диск в трея и ССД-то да го ползвам за основен хард. До тук добре. Инсталирам си Win 8.1. Всичко върви по мед и масло - драйверчета и т.н. Машината лети от изключен до заредена операционна система не повече от 5 секунди. До момента в който решавам да му набия Трея със стария диск вътре. Машината тръгва както споменах по-горе за има няма 5 секунди - викам си евала това е. Да ама не Вземам и го рестартирам и от тука започват проблемите: Екрана на лаптопа огасва в следващия момент се чува, как стария диск завърта за около 2 секунди и спира. екрана остава черен лампичките за Wi-Fi то и тази стандартната /показваща, че лаптопа работи/ и копчето за включване си остават светнати. След около 20-тина секунди спира да работи и вентилатора на охлаждането. и така стои средно м/у 5-6 мин. и еле рестартира се. Същото и с изключването от шът дауна - да не повтарям горните редова. Кат го затворя пък хептен пак същото и при отваряне след 10-тина минути трябва да го включа от копчето за да тръгне и то си тръгва, не от спящ режим ами все едно е сега се включва лаптопа. Моля ако някой е имал същия проблем нека сподели как да се оправя, че много се изнервих и ще тресна нещо отгоре му. Лек и спорен ден/вечер на всики.