Pilot380

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Pilot380

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  Варна
 • ОС
  ---
 1. Проблем с изключване!

  Може ли някой да ми каже, как става калибрирането?
 2. Проблем с изключване!

  Благодаря за отговора! А възможно ли е проблема да идва от лаптопа, повреда на компонентите му?
 3. Здравейте! Сега наскоро забелязах един проблем на лаптопа! Когато батерията достигне 10%, той се изключва без да предупреди. Преди когато достигаше 10% ми изписваше Low battery, а при 5% Critical low battery! Сега на 10% просто изключва. Този бъг на батерията ли е или може да се оправи чрез настройки? Някой друг имал ли е такъв проблем? (с Windows 8.1 съм)
 4. Здравейте! Искам да попитам добре ли е за лаптопа да го използвам докато батерията се зарежда ? Може ли така да се прецака лаптопа? И добре ли е след като е заредена да не се изключва веднага от контакта и пак да го ползвам?
 5. Здравейте! Забелязах проблем при лаптопа ми! Забелязах, че долу в левия ъгъл има пролука в която се побира лист хартия. Същото е и с горния десен ъгъл на лаптопа! Това сериозен проблем ли е? Моля помогнете ми!
 6. Здравейте! Предсто ми да си купувам лаптоп. Гледам да е мощен за игри, филми. Да е между 1000 и 1400 (1500) лв. С голям екран 15 до 16 инча, от 8 GB RAM, и с 1000 GB твърд диск. Най-важното е, че търся лаптоп с инсталиран (пиратски) Windows 8 заедно с офис пакета! Всички лаптопи от магазини Технополис и Техномаркет искат допълнително инсталиран Windows! Ако може ми препоръчайте добра марка, но съм се спрял на ASUS или Acer! Ако някой знае добър специализиран магазин за лаптопи във Варна, моля да пише. Благодаря предварително!