streetr

Потpебители
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About streetr

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • От
  pernik
 • Лаптоп
  Hp Pavilion G6
 • ОС
  Windows 7
 1. Добре, после ще пиша какво е станало
 2. Така понеже проблема си продължава, явно ще трябва да го преинсталирам.Въпроса ми е как да стане това като след 30 мин работа се изключва? Ако се изключи по време на инсталацията на уиндолса ?
 3. Да прав си, сега спрях хибернацията и ако пак не става направо преинсталиране.
 4. За сега се оправи по следния начин,намерих APCI thermal zone и деинсталирах драйвера, след това при пускането той се инсталира сам.Също така махнах и драйверите на видео картите и ги инсталирах на ново, и сега вече работи над 3 часа и няма проблем. Обаче сега понеже е с 2 видео карти, intel вградена и radeon HD 6470M изтеглих си amd catalyst обаче сега като дам на configure switchable graphics и не ми излиза настройката с коя видео карта да работи определена програма ?
 5. Така след като работи един път без проблем,на следващото включване проблема вече го имаше и си е отново същия.Работи около 30 мин. и се изключва.Пак излиза Kernel-power Event ID:41 The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding crashed or lost power unexpectedly. След това има записан и information event в който пише APCI thermal zone APCI\thermalzone\TZ01 has ben enumerated и още неща надоло. Някакви съвети отново ?
 6. С Registry Repair Wizard се оправи, работи си 3 часа без проблем, дано няма проблем и занапред. Благодаря за помоща
 7. Използвах програмата,вече не открива проблеми но лаптопа пак се излкючва
 8. Добре ще опитам с програмта.Сега пипнах зарядното,след 1 час работа само на зарядно беше съвсем леко топло
 9. Еми след различни неща се изкюлчва, след като съм играл игра или повреме на игра, до като съм в интернет.В нормално състояние е зарядното, не съм забележил да загрява
 10. Пише kernel-power Какво е това ?
 11. Пише само, че изключването е било неочаквано
 12. Здравейте, имам следния проблем като поработи лаптопа около 30мин. и се изключва сам.Следих го да не загрява и да не е от това, но не е.Последния път като се изключи темературата на процесора беше 51градуса а на HDD 39градуса. Със уиндолс 7 е, дали проблема е софтуерен ?