Gu4o

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Gu4o

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  Sofia
 • ОС
  ---
 1. Здравейте. Интересувам се от следният модел лаптоп на ASUS: http://laptop.bg/laptops-asus-ROG_G551-asus_rog_g551jkcn011d След дълго чакане и проучване най-накрая се спрях на него и бих искъл да получа потвърждение на посочената по-долу информация преди да пристъпя към поръчката: 1) До колкото виждам това е единственият G551 с NVIDIA GeForce GTX 850M (2GB DDR3), или пък греша? 2) Матрицата на дисплея е IPS 1920x1080 (Full HD) - просто искам да бъда сигурен. 3) В комплекта фигурира ли традиционният за серията допълнителен субуфер? 4) Имам притеснения отностно Wi-Fi свързаността - има много мнения в нета, че не е на особено високо ниво. Професионалната ви оценка ще бъде изключително полезна. Ако в действителност има такъв проблем ще бъде страхотно ако дадете съвет за неговото премахване. 5) В конкретният модел наличен ли е т.нар. mSATA слот за SSD кеш, до колко е лесно достъпен и какви са подходящите хардуерни възможности за неговото използване в един бъдещ момент - към кой производител да се насоча и какви параметри да търся? 6) Предвиждам в края на следващата седмица да закупя продукта и бих искъл да го направя директно от вашият магазин. До колкото знам процедурата е да се поръча през сайта и да се опише, че ще се взима от магазина - моля за потвърждение и за подходящо време това да се случи. Предварително благодаря на екипа на Laptop.bg - определено сте номер едно, в това което правите.
 2. Здравейте искам да попитам дали дисплеят на базовия модел на Asus G550jk (с процесор i5) е с IPS? Ето и линк към машината: http://laptop.bg/laptops-asus-ROG_G550-asus_rog_g550jk_cn266 В описанието на характеристиките на дисплея фигурира само резулюцията (Full HD) и матовото покритие, без да се спомене IPS технологията - за разлика от всички останали предлагани конфигурации на модела (G550jk), в описанията на които фигурира IPS. Моля за коментар по темата: дисплей на Asus G550jk - базова конфигурация с процесор i5; цена в laptop.bg - 1659 лв. Благодаря предварително.
 3. П.С. Би ли постнал тук най-подходящите конфигурации на двата модела фигуриращи в портфолиото на laptop.bg и отговарящи на зададените от кореспонденцията параметри.
 4. Отново огромно благодаря за оказаната помощ в избора! В най-скоро време ще съм в офиса ви! Поздрави и весел weekend!!
 5. Благодаря много за изчерпателния отговор И два последени въпроса: Кога се очакват новите модели на Асус? Искам да знам дали има смисъл да чакам или да взимам направо Леновото . И тъй като ще купувам от вас - има ли възможност да го закупя на място (ваш офис/магазин), за да видя на живо възможностите и да направя окончателния избор?.
 6. Здравейте. От известно време си търся лаптоп и проучвам пазара. Бюджет: 1600 до max 1800 лв. Ограничил съм избора между Lenovo IdeaPad Y510p и Asus ROG G550jk. Машината ще се пoлзва за всично, но искам да е надеждна и с лесна възможност за подмяна на компоненти. Моля за съвет, тъй като изчетох доста ревюта и се колебая все повече. За това се обръщам към вас със следните въпроси: - Кой от двата лаптопа е с по добра физическа изработка? - от доста места чувам, че Леновото има проблеми с пада, клавиатурата и цялостанта изработка. - Какви са възможностите на Асуса за смяна на компоненти - за да се сложи SSD например? От ревюто тук видях, че копонентите са сравнително добре достъпни, или пък греша? Също така ме притеснява батерията, която е вградена, а тъй като основно ще бъде desktop replacement, не виждам въможности за лесното и отстраняване и поставяне в шкафа докато възникне необходимост. В този ред на мисли, се чудя дали да не взема Asus с по стара архитектура N56jr/G56jr - но пък рискувам по-ниска производителност и не до там добро охлаждане. От друга страна Леновото стои като все по-подходящ избор - лесна смяна на компоненти, батерията е стандартно разполажена, наличен е избор между оптично устрйство/второ видео/втори вентилатор. Дразни ме единствено гланцираната пластмасова рамка на дисплея и мненията, че грее прекалено много и изработката е евтина. Интересуваме и опцията: базов модел и надграждане в бъдеще - ориентация към долната граница на бюджета. При такъв избор, коя от двете машини е по-подходяща - например Асуса с i5 процесора или Леновото само с едната видео карта? И последен въпрос, очакват ли се до края на годината нови модели на Asus наследници на сериите N56/G56 и N550/G550, ако да какво да очакваме от тях и как биха стояли до новата серия Lenovo Y50. Благодаря много на отзовалите се.