g.arsov89@abv.bg

Потpебители
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Неутрален

About g.arsov89@abv.bg

 • Rank
  Потребител
 • Birthday April 7

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  София
 • Лаптоп
  No
 • ОС
  Windows 8.1

Recent Profile Visitors

1097 profile views
 1. http://star-pc.net Форум за софтуер,хардуер,cms системи и много други!
 2. http://star-pc.tk/ Форум за софтуер,хардуер cms системи компютърни уроци и много други! Star Computers е форум в който ще откриете много софтуер,хардуер и помощ за операционни системи,програми и много други.Също ще откриете ключове,кракове за програми и операционни системи както и компютърни уроци
 3. Lenovo Y500 MSSD Problem

  Сигурен ли си че диска е изправен?ако да то може просто играта да не тръгва на ssd дискове.
 4. Lenovo Y500 MSSD Problem

  Деинсталирай и инсталирай на ново играта.Повредени файлове или просто нещо при инсталацията се е объркало...ако си копирал програмите файлове от hhd към ssd диска а не си направил инсталацията с инсталатора на ново а само си копирал файлове няма как да работи нормално играта....и при мен е така.Само дето при мен другия диск не е ssd а външен hhd
 5. Д�райвъри за лаптопи Lenovo

  http://drivers.softpedia.com/ тук си пишете модела и само си теглите драйверите които ви трябват.За всички лаптопи!
 6. Само едно не разбирам....За какво са ти толкова стари лаптопи.Разбрах че от тук търсиш такива които да разглобиш и да оправиш други стари да работят но за какво са ти.Ще ги ползваш ли за нещо или за някакви игрални или уеб сървъри ако въобще е възможно да се подкара нещо на този тип компютри или просто за интернет.Извинявай ако ти се струва нагло но ми е интересно за какво на човек са му лаптопи от миналия век.
 7. Защо ли имам дежавю от тази тема.Пак точно същия пост беше написал.И май ти бяха отговор че прегрява....Но може и да не си бил ти извинявам се ако греша....Но в друг форум.
 8. Въпрос относно Лаптоп Dell M5110

  Много калпав се е улучил другия път вече ще гледаш какво купуваш
 9. парола в биоса Asus x58l

  Смени чипа с биоса.Ако намериш същия естествено..Така няма как да не се изтрие въпросната парола освен ако и а новия чип не е съхранен биос с парола.До колкото разбрах от теб заводски лаптопа е вървял с парола?Което не говори нищо добро за марката.
 10. Може да си съхранява програмите и системата на ssd и всеки ден да си копира информацията на hhd диска.Там и файловете да си слага и така.
 11. Не всички модели със ssd+hhd.Ако не ти трябва много дисково пространство то тогава може да отстраниш hhd диск но според мен няма смисъл тъй като това по никакъв начин не намалява производителността на компютъра ти или бързодействието.Ако инсталираш операционната система на ssd диска то тогава работата на системата ще е много бърза само от ssd диска ако инсталираш програми на него то и те ще работят много бързо другия диск можеш да го ползваш като алтернативен за файлове а ssd за системата и програмите.Няма такова нещо като избиране на бързодействието да зависи от определен диск ако системата ти е инсталирана върху даден диск то тогава тя е със скоростта която постига ssd диска ти.
 12. Въпрос относно Лаптоп Dell M5110

  Нямаш драйвери за нея.Изтегли си от официалният сайт на производителя в гугъл ще го намериш.След като инсталираш драйвера пак компютъра ще работи на видео чипа вграден в процесора но!когато пуснеш някоя по-тежка игра или 3д програма то компютъра ще превключи на енвидията мощната ти видео карта.Всички компютри с вградена видео карта в процесора ползват нея сложена е за енергоспестяване при налични драйвери когато е необходимо се превключва.
 13. парола в биоса Asus x58l

  Опитай да флашнеш биоса.На официалния сайт на производителя има биос ъпдейт.
 14. Ако машината не реагира на енергия с никаква светлина на първия светодит със сигурност и дънната ти платка е заминала...дори и чипа са си беше в ред пак щеше проблема да си го има иначе няма лошо да се консултираш с хората които guest ти даде.
 15. 2 видео карти

  От device mengaer-а забрани интелския видео чип и рестартирай би трябвало да се оправи.Ако не стане от друга страна то мощната се включва веднага щом компютъра се усети че интелската е много слаба.Тя е сложена за енергоспестяване.Другата ти ще се включи когато трябва не се притеснявай...