tezcatlipoca

Потpебители
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Неутрален

About tezcatlipoca

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  София
 • Лаптоп
  HP Elitebook 6930p
 • ОС
  Windows 7
 1. По-мощен=по-гладен! Клавиатурата на acer-а е малко странна, да. Доста е плитка и ще трябва известно време да свикнеш. Не е неприятна, просто е странна. Аз препоръчвам за работа с графични програми IPS матрицата задължително! Другия няма нищо общо с действителността. Ето тук едно "народно" ревю.
 2. Аз се занимавам с графичен дизайн и работната машина ми е Intel Nuc, голям колкото 3 филии за тостер една върху друга Процесора е i5-3427U, който е 1:1 с i5-4200U. За момента нищо не ми се е опънало, въпреки че понякога работя файлове от рода на 700х1000 мм на 300 dpi. За видео обработка не мога да ти дам съвет, защото не се занимавам с такава, но там вече 4 ядра са си 4 ядра - нещата стават два пъти по-бързо.
 3. И аз проучвам за подобна машина и за 1300 лв трябва да направиш много компромиси. Като ги гледам всички лаптопи са един дол дренки - геймърски уж, а пак вдигат температури като луди! Евентуално Alienware или Asus от по 3000+ лева могат да се охлаждат малко по-добре, но тези трудно бих ги нарекъл мобилни. За мен най-доброто в момента е Acer V5-573G с IPS дисплей. Най-евтиния вариант е 1500 лв с 850M видео, което е много много прилично. Нека не те плаши процесора, че е нисковолтажен. Даже по-добре ако ме питаш. Аз се занимавам с графичен дизайн и основната ми машина в момента е Intel Nuc с процесор i5-3427U. До момента нищо не ми се е опънало. Лаптопа загрява колкото другите, но е доста по-тънък, а дисплея е умопомрачителен. Единственото куцо е плитката клавиатура, но явно е въпрос на свикване. Аз пробвах да пиша в магазина - не е неприятно, а по-скоро странно, че не потъват клавишите колкото съм свикнал аз. Това е от мен. Успех
 4. Преди малко го разгледах в технополис (ROG G550). Екрана е невероятен! Лаптопа на снимки изглежда по-дебел, но е тънък колкото макбук про 15 2010-2011. Изобщо много приятна визия. Тъчпада обаче му е безумен - като тръгнеш да кликаш на него и местиш курсора! 10 пъти пробвах и 10 пъти си преместих курсора при клик. Малоумно просто...
 5. Мнение за Acer V5-573G

  За видео обработка или 3D рендване бих препоръчал четириядрен процесор. Общо взето нещата стават два пъти по-бързо. За всичко останало двуядрен е напълно достатъчен.
 6. Мислил ли си за вариант втора употреба? За тези пари ще се вместиш в някой EliteBook 8560w от ebay или нещо от този клас.