Iordan7

Потpебители
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Iordan7

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • От
  Sofia
 • Лаптоп
  Acer
 • ОС
  Windows 7
 1. Точно и аз това искам да попитам...Къде изчезна Acer Aspire V5-573G с NVIDIA GeForce GTX 850M ? Уникален екземпляр за парите си...Скоро ще има ли подобни на тази цена? А самият Acer v5-573G ще се връща ли на пазара, защото от доста време тази серия "V5-573G" прави само добри модели :??
 2. Здравейте! Не бях посещавал форума от няколко месеца, но накрая събрах пари да си взема машина....Бях се спрял на http://laptop.bg/laptops-lenovo-IdeaPad_Y510p-lenovo_ideapad_y510p_59_390555......, но днес виждам http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_V5_573G-acer_aspire_v5_573g_NX_MQ4EX_004....Тоя асер ме изумява...IPS матрица, Full HD, ами и уникално видео със сносен процесор...Искам да попитам хората, които са на "Ти" с нещата има ли някаква уловка при това асер-че....загрява ли...какво...защото така като го гледам направо ми е твърде хубаво за да е истина ..Ако има по-добра конфигирация за продължителни натоварвания, защото обичам да game-вам ще бъда благодарен някой да ме светне Благодаря предварително!
 3. Някой :? Моля !
 4. Директен въпрос http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_3537-dell_inspiron_3537 или http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_V5_573G-acer_aspire_v5573g_NX_MCCEX_018 ??? Лаптопа искам да издържа на натоварване, защото обичам да цъкам игри, но съм пред голяма дилема...Делл е с по-добри параметри, acer-a пък май с по-добро охлаждане не зная...Търся по-доброто :? Благодаря предварително !
 5. А има ли начин http://laptop.bg/archive/laptops-acer-Aspire_V3_571G-acer_aspire_v3571g_NX_RZPEX_026 този да се намери някъде....И какво ще кажете за http://laptop.bg/laptops-lenovo-ThinkPad_Edge_E530c-lenovo_thinkpad_edge_e530c_NZY62BM или http://laptop.bg/laptops-hp-Probook_450-hp_probook_450_H0V97EA като се има предвид по-доброто видео на НР-то :? Наистина ми е много трудно да избера кой от всички лаптопи би ми издържал най-много на натоварването с макс производителност в същото време :?
 6. Благодаря много за изчерпателния отговор! Казахте,че охлаждането е добре проектирано, въпреки че не е направено за високи натоварвания, но аз както казах обичам доста да се застоявам и това би ли попречило на работата ми лаптопа, защото ми е важно....Ако ще загрява дори и с подложка съм склонен да жертвам добрата конфигурация за по-добро охлаждане..Как мислите? И въпросната кросфайър конфигурация постоянно ли се използва за всички игри или ако се наложи :? Благодаря предварително !
 7. Благодаря за отговора...искам да попитам за тези 1000-1100лв. Има ли нещо по-добро? Все пак Вие сте професионалиста и ще се радвам на вашето мнение за машина за тези пари, максимлно подходяща за гейминг дълги часове, а hp-то с това амд ме е страх да не ми грее, защото както казах обичам да стоя бая време и нз дали и подложката ще върши работа в дадения случай...с 2 думи максимално добрия насочен за игри и добре изработен. Благодаря предварително.
 8. Ехоо...Никой ли няма да помогне :?
 9. Здравейте ! Ще си купувам лаптоп като се има предвид, че обичам да играя игри...Няма да е гейм машина около 1000лв. Бих помолил да ме насочите към най-добре конфигурирана машина. За сега съм се спрял на http://laptop.bg/archive/laptops-acer-Aspire_V3_571G-acer_aspire_v3_571g_NX_M6AEX_041...Но ми стана интересна една конфигурация, която на пръв поглед изглежда апетитна, но нещо не ми е наред...Бих помолил за мнение.. http://laptop.bg/laptops-hp-Probook_455-hp_probook_455_h0w29ea_SSD120 ....Казвали са ми да бягам от процесори АМД на лаптопи...Другия, който гледам е: http://laptop.bg/laptops-hp-Probook_450-hp_probook_450_F7X65EA ....На тези съм се спрял за момента...И този също..Ако има по-добри попадения за тези пари докъм 1100 лв. ще се радвам да споделите....Лаптопа ще се използва главно за игри, но не мн тежки от сорта на World of Warcraft, Dota, CS, но обичам да се застоявам, ако и това има значение все пак за охлаждането
 10. Здравейте God, имам едно наистина интересно въпросче....Рових се из сайтовете, гледайки Y510p и се натъкнах на няколко места на този модел: http://lenovoonline.bg/les/home.nsf/Product.xsp?pID=BC2731D96ED64821C2257BB80044A316......... Ни най-малко не искам да изглежда като реклама просто искам да попитам как ни дават по-силната 755М и SSD само за 50 лева отгоре, защото ми е интересно, а не мога да си обясня как се фиксират тези цени на лаптопите ...
 11. Какво ще рече SSD без хард :? Каква е разликата, с каква памет ще разполагам:? Какви ще са минусите :? ен въпрос....God, защо моделите, които се намират на сайта на леново се различават от тези, които се продават в сайта като параметри :? Например
 12. Благодаря, Богдан! За монитора не ме засяга толкоз, защото няма да имам наблизо и ще да game-вам предимно на самия лаптоп....Просто ме интересуваше ли е голямата разликата в самите игри, може ли и на 1599лв. модел да се сложи по-нататък SSD и SLI :?
 13. Благодаря ти за изчерпателния отговор..остана да разбера само дали скоро ще мога да се докосна до Леновото или ще трябва да посъбера парички :?
 14. God, ще съм много доволен, ако отговориш ))
 15. Благодаря за отговора, но все пак очаквам god_15 да ми отговори, ако може разбира се на другите въпроси.Пък и 3737 е 1450 лв...разлика почти няма...А и твърдо съм решен за Lenovo-то да се мъча, така че ще чакам пара...За това искам отговори на другите въпроси за y510-ката