DeadFlesh

Потpебители
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About DeadFlesh

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • От
  София
 • Лаптоп
  Dell
 • ОС
  Windows 8
 1. Проблем с WIfi

  Не е изключено, но това не решава проблема ми. Пускал съм му антивирусни програми да чисти и няма ефект !
 2. Проблем с WIfi

  Със сигурност интернета е платен и работи,, от GSM също се хваща мрежата и там няма никакви проблеми. Проблема ми е лаптопа със сигурност, но не ми идва идея какво точно !
 3. Радвам се, че съм бил полезен !
 4. Еми това си е Phonetic Traditional, такъв метод ли си му задал в language bar ?
 5. Така проблема е следния: Намирам си Wifi мрежата и се конеквам към нея. Дава ми, че съм се конекнал и, че имам връзка. Влизам в браузера и опитвам да заредя нещо и не става. Долу съм дал две снимки за илюстриране на проблема!
 6. Благодаря за помощта, която ми оказахте, успях да стигна до решение на проблема, макар и да беше различно от тези които ми предложихте, но пък ми помогнахте да се замисля и да отстраня проблема ! Не знам как по принцип си свикнал да пишеш, но в Win 8 има 4 различни метода на българския език пробвал ли си всичките ?
 7. Да за драйвърите не е проблем ще ги намеря в нета, но не мисля, че като ги сложа тях ще се оправи. Но все пак ще опитам.
 8. Еми че хардуерно всичко е ок е пределно ясно, затова и аз се чудя как се получава тоя проблем. На този акаунт и като цяло на лаптопа има ценни програми, които не ми се иска да изгубя. Което прави опцията за преинсталиране и изтриване на акаунта не желателна ! За съжаление не мога да кажа кога се е получил този номер, когато го получих лаптопа беше в това състояние. Лошото е, че драйвери нямам никакви !
 9. Пробвах ги всичките подменюта, но не се получи и по този начин.
 10. За съжаление не мога да ти отговоря на този въпрос в такова положение го заварих . Като заредя акаунта съм на Англ. ез. Виртуалната клавиатура я зареждам и пускам mscconfig, но всички отметки на кое подменю да спра на startup или на някое друго ?
 11. За съжаление и този вариант не доведе до успех няма промяна продължава да го има същия проблем. Ако някой има други предложения ?
 12. Ок ще го пробвам тоя Спайбот да видим дали ще помогне. После ще пиша какво е станало.
 13. За съжаление не се получи по този начин. Намерих частично решение на проблема като си направих нов user и при него няма проблем. Все пак ако има други идеи, нека да се споделят.
 14. Здравейте ! Проблема ми е следния: Като си стартирам лаптопа имам username и съответно парола. След като я въведа ми се зарежда профила и дотук всичко е нормално. След като ми се зареди профила обаче, някои от копчетата на клавиатурата не работят или изпълняват други функции. Интересното е, че в паролата ми се съдържа някои от копчетата, които не работят. Някой ако е имал същия проблем или има решения ще съм благодарен ако помогне.