vasyl

Потpебители
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Неутрален

About vasyl

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 02/20/54

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Д�имитровград
 • Лаптоп
  dell
 • ОС
  Windows XP
 1. И аз си мисля,че трябва да се маркират компонентите,или както пише колегата да се записват серийните номера! Много шмекер,много нещо-понятията морал и честност вече са архаизъм!
 2. Некоректен е,спестява описание на дефекти по частите,на мен преди минути ми изпрати не работещо ДВД сата,като премълча,че не работи и липсва лицевия панел,преходника за ДВД-то на АСЕР 7520 е презапояван,нещо което също не спомена!!!Халал да са му парите,но Ви предупреждавам да внимавате с него!
 3. Пазете се от този човек,поръчва и не ходи да си взима пратката!!! Стефан Лалев-0894489545 от Варна,уговаря доставката и след това се скрива.
 4. Нали за това пишем ТУК ,за да са по-малко излъганите,то ако не е Петър ще е Иван,Драган и така до.... Е нали и куриерите трябва да преживяват някак!!!
 5. Добре дошъл в Клуба! Предварително ЧРД и по-малко ядове,най вече здраве и късмет!!!
 6. Регистрирах се и получих достъп до файла,браво на теб,добре си го описал,ама много умрял сайт,подозирам те,че се опитваш да го съживиш,а? Още веднъж,БРАВО!
 7. От София,получава пратките в офиса на Еконт в Люлин9. Молеше ме да сваля цените,"да останел някой лев и за него"-реших,че не е фатално да му отстъпя някой лев,нали Живота е "алъш-вериш" аз на тебе -ти на мене,но това боклуче дори не отиде да отвори пратката-майната им на 20-то лева,но ставаме "за резил" и се поражда недоверие,дори към хора,които не го заслужават.
 8. Тая гад ми извива ръцете три дни да сваля цената на два лаптопа и после не отиде да ги вземе. Два пъти му се обаждах и все ми казваше,че ............"ей сега отивам" .......и сега 20лв.вътрешно!!! Внимавайте с него, много е жален,но е долен човек!!! Васил.
 9. Искам да инсталирам ХР на Тошиба SM30X-167,правих опит с два диска 15 и 60 на тях има стари инсталации с ХР,инсталацията върви до момента за определяне на кой дял да се инсталира-обаче и в двата случая дяла е един и той е с размер 7805 MB .т.е. дяловете с Вина не се виждат,няма възможност за избор на дял или за изтриване.Къде я бъркам,за пръв път ми се случва такова нещо.Биоса хваща дисковете,но има една поредица от кавички след номерата,дали се е ошашавил лаптопа или аз. Някой да ме светне. Трябва ли да е бланк диска имам втори дял с данни и не искам да ги загубя. Благодаря предварително. Лека вечер.
 10. Благодаря за бързия отговор! Търсих в гугъла,но излизаха само батерии,човек се учи,а сега може да е нахално,но имаш ли идея как да докараме всички чаркове в България?
 11. Здравейте,имам един корпус отзад пише WB-B55,работи на външен монитор,но матрицата я няма и не мога да разбера какво му е търговското име,та да търся матрица за него.Ако някой може да ме светне ще бъда много благодарен! Васил.