LittleGreenRobot

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About LittleGreenRobot

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  София
 • Лаптоп
  Acer Aspire E1-531G
 • ОС
  Windows 8
 1. Здравейте всички, ще изброя странните проблеми, които напоследък имам с лаптопа си, с надеждата някой да ми помогне със съвет. 1,След ъпдейта до Win 8.1, Скайпът престана да работи. Както десктоп, така и win 8 версията. 2,Няколко седмици след въпросният ъпдейт всички програми от главното меню престанаха да се пускат, включително камера, магазин и т.н. без изключение. 3.Всички десктоп програми се включват от 3-ти или 4-ти опит, а някои дори не го правят. При първи опит изписва следното съобщение : The application was unable to start correctly (0xc0000906). Click OK to close the application. 4.И сега най-лошата част: Вертикалният сектор в дясно на тъчпада, изпълняващ функцията на колелцето при мишките, изобщо не си върши работата, а сякаш се е "слял" с останалата част. 5.Доста често забелязвам претоварване на диска и то при положение, че няма нито една работеща програма. Това е, благодаря на всички, които изкажат мнението си. edit:Проблемите от точка 3 и 4 се появиха след рестарт поискан от Аваст.
 2. И така, ще споделя резултатите от опитите ми за подобряване на производителността на лаптопа си. След като изпълних съветите на god_15, за които много му благодаря, като цяло системата се представя по-добре, откриха се и се поправиха много проблеми, но гланият със фифата остана. Знам, че е само една игра, но фактът, че тя не работи правилно, значи че и в самият компютър все още има проблем, За съжаление много рядко имам достъп до интернет и все още не мога да направя теста със СпайБот, но щом и това се случи ще постна резултата. Започвам да си мисля, че може да се дължи на прегряване, не знам дали е възможно, ако на някого му се е случвало моля да сподели.
 3. През целият период на експлоятация е имал антивирусна (Аваст), като в 70% от времето дори не е свързван към интернет, ще опитам със инструментите за почистване и ако няма резултат ще предприема преинсталацията. Благодаря ви !
 4. Благодаря ти много, за бързият отговор, когато изпълня стъпките ще пиша какъв е бил резултата.
 5. Здравейте всички, преди няколко месеца си взех този лаптоп http://www.germanos.bg/catalogue/comput … re-e1-531g и доскоро всичко си беше наред, но от около седмица ми направи впечатление, че вече не работи толкова добре. Освободих памет, но не помогна затова реших да направя "обновление на компютъра", от настойките и след това започнаха сериозните неприятности, за пример ще посоча Фифа 13, преди това си я играех на максимални детайли без проблеми а сега това е невъзможно, дори на най-ниските настройки. Като цяло лаптопа се "мъчи", дали да опитам пак с обновлението, или направо преинсталирането, ако някой ме посъветва ще съм му благодарен. Срамота е лаптопа купен с дълго събирани спестявания да се използва само за филми. Благодаря ! ПС-Всички драйвери са инсталирани.