simon

Потpебители
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About simon

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • ОС
  ---
 1. Няма ли и някой друг който е имал тази марка лаптопи да изкаже своето мнение?
 2. От какво по-точно остана разочарована? Иначе моя познат го използва вече почти 2 години, като всеки ден работи на него и досега е много доволен.
 3. И аз отначало се бях насочил към Ейсъра, обаче като гледам повечето модели нямат IEEE 1394 порт. Може ли да се сложи допълнително и колко ще оскъпи цената?
 4. Благодаря за отговора, но мисля че този лаптоп няма IEEE 1394 порт, който ще ми е необходим за прехвърляне на информация от видео камерата ми. А според теб какво е по-доброто от асуса? Друго, бях решил лаптопа да е 15.4", а този е 15.6", бихте ли ми казали дали има голямо значение - предимства,недостатъци... Поздрави
 5. Търся си лаптоп до 1300лв. Ще се използва предимно, за гледане на филми, обработване на видео материали от камера, за музикални програми като Cubase,Nuendo... По принцип, като дизайн най-много ми харесват Тошибите! чакам всякакви предложения... А иначе разгледах специално магазина на лаптоп.бг и от там смятам, че за тази цена която търся това е най - добрият избор. Как мислите вие?
 6. Здравейте, като нов потребител в този форум, първо прегледах дали има по стари теми по този въпрос но не открих конкретни! Въпросът ми е, какво ви е мнението за лаптопите на Gigabyte? Имам един познат който твърди, че в момента тези лаптопи предлагат отлични конфигурации на много добри цени! Той лично е много доволен от него! Ето един примерен модел на който съм се спрял! Ще ви бъда благодарен ако кажете впечатленията си от тази марка. Дали си заслужава според вас? И за тези пари има ли по добър вариант?