Petio921

Потpебители
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About Petio921

 • Rank
  Стар потребител

Profile Information

 • Пол
 • От
  Пловдив
 • Интереси
  Fitness, Electronics :)
 • Лаптоп
  HP Pavilion DV7
 • ОС

Recent Profile Visitors

1259 profile views
 1. iOS версия: 8.0.2.Работи безупречно, без никакви бъгове, претърпяни ремонти и сменяни части!Фабрично отключен към всички оператори! Апарата върви със зарядно.Архив със снимки можете да изтеглите от тук: СНИМКИ.-Цена: 250лв. (за сериозни купувачи възможен коментар!)Телефон: 0886059119 - Петьо.Доставка с куриер до офис в цялата страна с 20% отстъпка и тест преди заплащане!
 2. Благодаря Ви за съпорта, нямах възможност да отговоря в темата. Проблема се оправи след презапояване на видеото! - Пак благодарности!
 3. Лаптопа има следния проблем: при неопределен период от време, независимо от натоварването, екрана изгасва и след малко пак се включва. Пуснах му вградената в БИОС диагностика, излезна грешка: - Error Code: 0413. Msg: Error Code 2000-0413. Msg: Cables - LCD Cable not detected. - Някакви идеи? Кабела контактува прекрасно с матрицата и дъното.
 4. Проблема е оправен след презапояване на ЮМ.
 5. Проблема е станал по време на работа. Леко удряне на ток от корпуса (метален), екран, мишка всичко замръзва и след рестарт изкарва следната грешка: Non-System disk or disk error. Replace and press any key when ready. Биоса не засича харддиск, пробвано с резервен, изобщо не го развърта. Помощ?
 6. Изпадна ми дъно втора ръка от един приятел, оказа се, че е приложимо в доста модели на Toshiba. Проблема е решен.
 7. Ок, дори и да е реализиран с транзистори, би ли обяснил принципа му на работа, начина на свързване и какво протича в него при подаване на напрежение? Благодаря!
 8. Да, заминала е. Благодаря на gguest за координатите. Замислям се направо дали да не си намеря втора ръка работещо дъно, това не си заслужава ядовете.
 9. Да, то вече незнам на кой да вярвам. Казаха ми едно, то се оказа друго. А как мога да разбера какъв е и да рискувам?
 10. Благодаря Ви за мненията. @Siteman - пробвах, това което ми каза - никаква реакция от машината. @gguest - батерията не се зарежда. Разглобих лаптопа днес. Ходил е на "майстор", който го е омазал - тази подробност ми беше спестена от хората, които ми го дадоха. Има един чип близко до захранващата букса на дъното с 8 пина, които са ужасно запоени с мостчета помежду си. Явно е барано от калайджия ли, незнам. Проблема е, че няма сериен номер на чипа, за да закупя същия или алтернативен. Презапояването не ми е голям проблем, по-важното е дали ще е само това.. Ако опре за търсене на ново дъно евентуално всички ли дъна от L300 със същите параметри стават, незасимо от допълнителните символи в модела?
 11. Попадна ми лаптоп Toshiba Satellite L300-2CE, който е изгаснал внезапно и впоследствие не иска да се включи. Не е прегряван, батерията е отлична, захранващия адаптер също работи. При включване на зарядното не дава индикация, че зарежда, при натискане на бутона за включване не реагира изобщо. Идва ми идея за захранващия блок на дъното. Някакви предложения за тестове, или най-удачния вариант е да се търси ново? Благодаря!
 12. Проблем с дисплей: Asus Z92F

  Забравил съм да вмъкна, че оправих проблема след смяна на лампа на матрицата.
 13. Проблем с дисплей: Asus Z92F

  А проблем ли е, ако пробвам инвертора на друга матрица, която е по-голяма като размер?
 14. Пробва ли с проектор опцията (Windows button + P)?
 15. Здравейте. Проблема се състои в това, че картината стои тъмна. При включване екрана стои леко червеникав (но всичко се вижда) и после изгасва - има картина, но без подсветка. Мисля, че е лампа на матрица или инвертор. Вие на какво мнение сте?