kaloqn961

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About kaloqn961

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  Ruse
 • ОС
  Windows 7
 1. От сервиза ми казаха че харда е заминал и ми искат 160 лева за нов 500 гб. Казаха че могат и да поправят този за 50-60 но не гарантирали нищо за напред. Какво мислите вие кое е по-добре? Има ли смисъл да се ремонтира и ще издържи ли?
 2. acer travelmate 5742g проблем

  От сервиза ми казаха че харда е заминал и ми искат 160 лева за нов 500 гб. Казаха че могат и да поправят този за 50-60 но не гарантирали нищо за напред. Какво мислите вие кое е по-добре? Има ли смисъл да се ремонтира и ще издържи ли?
 3. Как да мина на live linux cd след като въобще не стигам до boot. След като натисна f12 2-3 секунди и рестарт.
 4. Здравейте всички. Имам следния проблем с лаптопа и ще се радвам ако някой се отзове. Онзи ден работех на лаптопа и всичко беше ок. Изключих го и излязох. Прибирам се пускам го и зарежда само до логото на acer и след това рестарт след рестарт без край докато не задържа копчето продължително и не се угаси. Пробвах с преинсталация но въобще не стига до там. Той просто си работи 5-6 секунди и след това рестарт. С windows 7 ultimate съм. Другото което забелязах е че лаптопа загрява. Преди не беше така. Чистих го с компресор но пак си загрява.Не знам на какво се дължи. Благодаря предварително.
 5. Здравейте всички. Имам следния проблем с лаптопа и ще се радвам ако някой се отзове. Онзи ден работех на лаптопа и всичко беше ок. Изключих го и излязох. Прибирам се пускам го и зарежда само до логото на acer и след това рестарт след рестарт без край докато не задържа копчето продължително и не се угаси. Пробвах с преинсталация но въобще не стига до там. Той просто си работи 5-6 секунди и след това рестарт. С windows 7 ultimate съм. Другото което забелязах е че лаптопа загрява. Преди не беше така. Чистих го с компресор но пак си загрява.Не знам на какво се дължи. Благодаря предварително.