velizar777

Потpебители
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About velizar777

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • От
  Испания
 • Лаптоп
  HP pavilion dv6-6c50ss
 • ОС
  Windows 7
 1. Доста време се лутам из форуми и статий, но не открих разрешение на този проблем. На много места хората пишат, че единствения начин да оправиш нещата е, като си поръчаш recovery дискове от HP. В случая моят е в гаранция и им го връчих. Ако някой по-компетентен има разрешение на проблема нека сподели, ще бъдем благодарни.
 2. Не се учудвам, че не са предотставили подходящите драйвъри. За моя лаптоп нямаше работещ драйвър за безжичната карта, имаше предотставен драйвър в сайта на HP, но не ставаше. Смених два уиндолса и на двата не става, след това му върнах заводските настройки, чрез hp recovery, записах си драйвърите на флаш памет и вече нямам проблеми след преинсталация. Успех!
 3. Събрах дяловете, който бях разделил в едно, но пак не стана. И реших да не си блъскам главата, а да го върна да го поправят, защото гаранцията покрива това. В момена е на ремонт. Благодаря ви за отговорите!!!
 4. Не съм форматирал нищо, просто разделих диск "C". Дялът с рековъри е непокътнат. Може би проблемът е в това, че съм променил размера на диск " C". Но си нямам и на идея как да го оправя.
 5. Здравейте! Скоро си купих pavilion dv6-6c50ss от Испания. Проблемът ми е, че след разделянето на хард диска, немога да стартирам HP recovery, чрез бутон f11 при стартиране на лаптопа. Дори и при зареден уиндолс ми е неактивен бутона за връщане на заводските настройки. Имали някой представа как се оправя този проблем? Не съм трил нищо от дяла recorery, просто разделих диск ' C' с вградената за разделяне програма. Благодаря ви предварително!!