orak1

Потpебители
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрален

About orak1

 • Rank
  Редовен потребитИ
 • Birthday 01/07/69

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Нови пазар
 • Лаптоп
  Asus x50n
 • ОС
  Windows 7
 1. След преинстал на драйвера клавиатурата тръгна нормално,а тъча и бутоните се оказаха повредени.сменени са и всичко е ОК.
 2. Здравейте,проблема е следния-в bios клавиатурата си работи без грешка ,обаче зареди ли windows няма клавиатура и тъч.Дайте някакъв съвет
 3. Виж това http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=42680
 4. Явно ще го нося на сервиз.Благодаря на всички
 5. Добре,защо без батерия не стартира а като я поставя и включа зарядното стартира и след това работи и дори да махна батерията.Съмнява ме някой чип който е за зареждането.
 6. Каква корозия?Лаптопа е изключен веднага,и в момента на заливане е бил с извадена батерия,само на зарядно.Не вярвам за една нощ да го хване корозията .
 7. Здравейте на всички.Въпросния лаптоп е на сестра ми.Пострада от заливане с кафе.Когато се случва това лаптопа е работил на зарядно с извадена батерия.След заливането е спрял и е изключен от контакта. На другия ден го вземах и го отворих.Имаше кафе по клавиатурата върху двдто и върху дъното,по-точно върху куплунга за батерията и околните елементи.След измиване и подсушаване лаптопа заработи НО не зарежда батерията.По точно не съвсем.Само със зарядно и без батерия лаптопа не стартира.Само с батерия си работи.Като включа зарядното работи но не зарежда.Когато е на батерия заряда и пада,като включа зарядното не пада заряда но и не зарежда.Обвиних буксата за зарядното и купих нова но не е от нея.Пробвах и с друго захранване но нищо.дайте някакви идеи.
 8. То се разбра че друг изход няма батерия ще се купува но -из нета варианти много.Има на сносни цени но нещо ме съмняват - с батерията има и инсталационен диск .Явно служи да излъже лаптопа че е истинска.Има някакви с по голям капацитет,има и предложения за рециклиране с безсрамно висока цена примерно 136 лв и твърдение че ще е с много по голям живот от нова батерия .В същото време дават гаранция 1 месец !!!!!!!!! Ако някой е купувал батерия на сносна цена и е доволен ,нека сподели от къде и как.
 9. Явно ще трябва да си купя нова батерия
 10. Тази електроника няма ли начин да се препрограмира да се пренастрои или заобиколи някък ??
 11. Проблема с процесора го смятам за решен за сега.Вече ме вълнува как да си направя батерията .Имам общо 3 броя .Едната държи 10 мин ,другата хич,а третата от нея ме е страх.Мисля да ги отворя,да подбера най читавите елементи и да ги сложа в корпуса на тази която кара 10 мин.Преди обаче да започна искам съвет как да процедирам и дали изобщо да се захващам???По професия се занимавам с ремонт на битова техника най вече автоматични перални,така че съм наясно с електрониката но не с лаптопите.И тук ли ще обсъдим процедурата или да отворя нова тема.
 12. Сега...........Да дам отчет по моя случай.Намерих процесор и въпреки че не вярвам че е от него го смених и лаптопа стартира и бачка супер.И понеже много се съмнявам ....отново върнах стария и същия проблем.След няколко опита се отказах и поставих новия процесор на място.Лаптопа вече е със сменена ос 7 и е наред.За сега ме е страх да слагам злощастната батерия.Благодаря на всички които се отзоваха със съвет и най вече на Gero.
 13. Тиа дни ще потърся процесор за проба и ще пиша за резултат.
 14. Добре де не мога да разбера как след няколко опита лаптопа включва и работи БЕЗУПРЕЧНО с изгорял процесор.Работи идеално докато не го изключа.Според мен е нещо друго.При натоварване вдига 50-52 градуса,което според мен е нормално.В момента работи без батерия.като сложа старата батерия,изписва да сменя батерия но вече ме е страх да сложа!"новата".Но проблема ми е при старта нищо друго.Снощи го оставих да заспи-събудих го без проблем.
 15. По някъква случайност токът спря,явно за профилактика.Лаптопа успях да го включа на 8мия опит и пак работи без грешка.Мисля утре да го разглобя и да му извадя малката батерийка,да постои малко без нея и да видим след това какво ще стане.