Lilith

Потpебители
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Lilith

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Roanapur
 • ОС
  ---
 1. Ами то по-скоро сега когато още ходиш на училище ще имаш повече време за компютърни игри, после нещата се натрупват едно след друго и става по-трудно. Но човек винаги може да си прави график за всичко. Е, дано Леновото ти се представя добре. А относно екранът - щом е гланцов отразява ли ти много докато го ползваш? P.S. Тук може да се организирате да изиграете някое и друго мулти с колегите форумци примерно на Батълфилд . А в Стара Загора как са геймърите, намират ли се?
 2. Репичке, надявам се да не е твърде нахално, но може ли да споделиш какви игри играеш? Все пак, жените любители на този вид забавление са сравнително малко и би било много интересно да се види гледната точка на жена-геймър. : ) Поздрави.
 3. Има ли някакъв шанс да внесете някой и друг модел от XMG сериите на Schenker Computers?
 4. Щом си в Германия си избери нещо от тук: http://www.mysn.eu/home.php
 5. А Уиндоус 8 може ли да има проблеми с подкарването на игри излезнали в периода 2005-2009 година? Предполагам не но може би за някои от тях осмицата може би ще им бъде твърде "модерна". И липсата на Full HD при Y500 ще се отрази ли зле на картината по време на игра, или ако гледам филми те ще са с по-лошо качество? Може ли да ми обясните дали е добра идея лаптопът да има Full HD за каквото и да се ползва?
 6. Геймърски лаптоп

  А ти Ванка доволен ли си от охлаждането на твоя Acer V3-571G? Как се справя при продължително играене на игри?
 7. А Леновото само с Уиндоус 8 ли може да работи? И като му се махне сервизният капак, примерно за да се сложи втора видеокарта или нещо друго това означава ли край на гаранцията?
 8. Благодаря за отговора. : ) А това означава ли, че мога ако искам да си закупя втора GT650M от лаптоп бг - тоест продавате отделно и видеокарти нали(може да звучи глупаво но все пак)? И просто "я слагам" в лаптопа и почва да работи - без преинсталиране на машината? И второ, щом според вас охлаждането на Y500 е добро то тогава сдобиването с една охладителна подложка няма да навреди нали?
 9. Е, да, но като гледам какви проблеми има Y500 с тъчпада си не ми вдъхва вече голямо доверие.
 10. Ето и двата конкретни модела, които ме заинтригуваха: http://laptop.bg/laptops-lenovo-IdeaPad_Y500-lenovo_ideapad_y500_59367193_SSD http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_V3_771G-acer_aspire_v3771g_NX_M1WEX_024_SSD Искам да разбера кой от двата е по-добър за игри. Та нека обобщя "аматьорски": 1.Леновото има по-нов процесор от този на Acer. (точка за Леново) 2.Видекартите и на двата са GT 650M, като тази на Леново има GDDR5 при GDDR3 на Acer (половин точка за Леново) 3.От своя страна Acer може да има 32 гигабайта рам, а Леновото 16 (точка за Acer) 4. 128 SSD за Леново срещу 120 за Acer (половин точка за Леново) 5. Коя от двете машини има по-подходящо за игри охлаждане? 6. Ако едно Леново Y500 се вземе с една видеокарта впоследствие може да се сложи и втора видеокарта без проблеми, нали? Та това беше описанието на лаика. Ако можете, споделете впечатления.
 11. А това Леново с двете видеокарти по-добре ли ще се представи на игри като Far Cry 3 от Asus GT75 с GTX 670М или GTX 670MX? И повечето игри имат ли проблеми с този SLI режим? ПС: И ако специално Far Cry 3 и подобни на нея нови игри са ми целта то тогава Леновото ли е по-добре да предпочета?