Alexander

Потpебители
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Неутрален

About Alexander

 • Rank
  Новорегистриран

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Пазрджик
 • Лаптоп
  Asus ЕЕЕ900, ASUS X71SL
 • ОС
  Windows Vista
 1. problem

  Ама тея клавиши - дето фръкнаха - изгубиха ли се Като ги понатиснеш не се ли закрепват на мястото си? А по телефона какви са щетите? П.П. Извинявай за оф топика ама не се сдържах!
 2. Asus Eee PC 900

  6600мАч - от тук http://www.laptopcharge.com/category/notebook+battery/asus/eee+pc+900/las218bk.aspx Това, за което ме питаш е съвсем друга бира - като размер на дисплея , тегло , HD, и разбира се батерия - 6 клетъчна - лични впечатления нямам , но четох някъде , че дават около 3,5-4часа работа. Прецени какво точно ти трябва - малък и лек или...
 3. Asus Eee PC 900

  Решене на този проблем има - 6600мАч батерия - 47USD
 4. Asus Eee PC 900

  Здравей! Да , машинката изглежда точно както на снимката.Моделът с двете колонки отстрани на екрана е ЕЕЕ 700/701.При ЕЕЕ900 са в долната част на корпуса , което определено създава проблем , когано лаптопчето е поствено върху мека повърност . Обемите - тежи малко под килограм - 20грама по-малко.Побира се във вътрешен джоб на мъжки балтон Батерията - 4клетъчна 4400мАч - е слабото звено в конфигурацията - при включена безжична мрежа и интензивна работа държи около 1ч45м. Преди това имах ЕЕЕ701 неговата батерия беше 5200мАч - държеше над 2ч.30м. Въпросът ти за тока през клетките не го разбрах
 5. Web Camera Проблемче

  То това е прорама за управление на камерата, с възможност да и коригираш настройките. След инсталитане на програмчето ,камерата пак ще с обърнат образ ,ако не бъзикнеш хоризонталните и вертикални сетинги.
 6. Web Camera Проблемче

  http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=2258 - ей го бе колега
 7. Web Camera Проблемче

  Върни се назад в темите от форума. Един колега е оставил линк към драйвери за 2 Мр камера , но вършат прекрасна работа и за 1.3МР Успех!
 8. Отскоро имам посочения модел , но ми прави впечатление , че някой от Fn клавишите не функционирет - нито под ХР нито под Виста .Дразни ме това , че не мога да използвам "посоките "за управление на плейерите.Някой има ли идея какво да правя :blush200:
 9. Аз имам латоп ASUS x71sl 7s031 - на предния си панел има "прозорче" като за IR. Мислиш ли , че ТОВА УНИВЕРСАЛНО дистанционно може да се използва за лаптоп от тази марка и този конкретен модел?